Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?
Na

Ekonomichef till Sweden Green Building Council, Stockholm jobb i Stockholm på Meritmind

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ekonomichef till Sweden Green Building Council, Stockholm på Meritmind

Ekonomichef till Sweden Green Building Council, Stockholm

Meritmind Stockholm, Stockholms län Heltid

Sweden Green Building Council rekryterar för fortsatt utveckling och tillväxt. Nu söker vi dig som tillsammans med oss vill gå i täten för samhällsbyggnadsbranschens klimatarbete i en roll som Ekonomichef.

SGBC är Sveriges ledande medlemsorganisation för hållbart samhällsbyggande. Genom certifiering, utbildning, konferenser/event och opinionsbildning arbetar vi för ett samhälle som gynnar både människor och miljö. Med oss har vi experter, företag och organisationer från hela landet som alla arbetar med samma mål. Tillsammans skapar vi bättre byggnader och platser som ger människor sunda miljöer att leva, arbeta och leka i.

Rollen som ekonomichef hos Sweden Green Building Council är varierad och såväl operativ som strategisk. Den innebär primärt att leda ekonomiavdelningen i en organisation som utvecklas och växer, ha ett övergripande ansvar för kontorsdrift, avtal och administration, i ett nära samarbete med VD och med SGBC:s styrelse.

Andra arbetsuppgifter och ansvarsområden i rollen som Ekonomichef:

  • Ansvar för att månads-, kvartal- och årsbokslut levereras och avrapporteras i rätt tid och med hög kvalitet.
  • Fungera som professionellt stöd till VD och verksamhetens chefer
  • Ta en aktiv roll i verksamhetens ledningsgrupp
  • Ta en aktiv roll som adjungerad i SGBC:s styrelse

Till din hjälp har du en avdelning bestående av 3 direktrapporterande medarbetare samt en verksamhet bestående av 40-talet engagerade och drivna kollegor.

SGBCs Ekonomichef rapporterar till VD.

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har mångårig erfarenhet av att arbeta med och leda en ekonomifunktion. Du har även erfarenhet av ledningsgrupps- och styrelsearbete.

Erfarenhet från samhällsbyggnads- eller fastighetsbranschen är meriterande men inte ett krav.

Rollen kräver mycket god förståelse för hur olika system interagerar med varandra varpå du behöver ha en hög IT-kompetens.

Personliga egenskaper:
Som person är du kommunikativ, engagerad och pedagogisk. Du kan stå på dig samtidigt som du tar in andras åsikter och är både lösnings och utvecklingsorienterad.  Som ledare är du tydlig och rak och bra på att skapa laganda. Du har ett genuint samhällsintresse och drivs av att få vara med och arbeta med vår verksamhets viktiga frågor.

Vad erbjuder företaget dig?
På SGBC möts du av en kultur som är inkluderande och öppen och du kommer märka att vi är många olika personligheter, alla med ett driv för miljö och klimat, som har roligt tillsammans! Samtidigt arbetar vi med certifieringar och våra beslut behöver vara välgrundade, därför är en känsla för ansvar och process en viktig del av oss.

Det här är SGBC:
SGBC är Sveriges ledande organisation för hållbart samhällsbyggande. Vi arbetar aktivt för en god bebyggd miljö där hållbara lösningar efterfrågas och premieras. Våra medlemmar är företag och organisationer som vill utveckla och påverka bebyggelsen så att den blir mer hållbar. SGBC har sedan starten 2009 vuxit snabbt och har idag över 400 medlemmar och ca 40 anställda. Vårt huvudkontor är beläget på Södermalm i Stockholm och vi har en filial centralt belägen i Göteborg.

SGBC är medlem i världsorganisationen World Green Building Council – en av världens största organisationer som arbetar med hållbarhet inom den byggda miljön.

Placeringsort: Stockholm

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar SGBC med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Jenny Heffler 070-4227861 [Click Here to Email Your Resumé] eller Erna Stamming 070-750 22 76, [Click Here to Email Your Resumé]  Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast 4 februari 2022.

Eftersom SGBC arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna manliga sökande till den här tjänsten.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process. Vid de flesta tillsättningar görs också en bakgrundskontroll.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Välkommen med din ansökan!Sökord: 'ekonomichef'
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: REC-4110410