Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ekonomichef till miljökoncernen Sortera jobb i Stockholm på Invici

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ekonomichef till miljökoncernen Sortera på Invici

Ekonomichef till miljökoncernen Sortera

Invici Stockholm, Stockholms län Heltid


”Vår kraftiga tillväxt kräver en effektiv och affärsnära ekonomiorganisation – vi söker dig som vill vara med att bygga vidare!” säger Sorteras CFO Thomas Bergström.

Sortera är en snabbväxande och lönsam koncern inom materialåtervinning med hållbarhet som affärsmodell. Koncernen kännetecknas av en stark entreprenöriell kultur med kärnvärdena service, hållbarhet och kompetens.

I rollen som ekonomichef förväntas du vara drivande och agera projektledare för att tillsammans med ditt team skapa en hållbar plattform avseende struktur, kvalitet och kontroll för redovisningsprocesserna i bolagets fortsatta tillväxt. Du är van vid och gillar ledarskap, att utveckla och motivera dina medarbetare och bygga effektiva processer och strukturer. Till sättet ser vi att du som person, för att vara rätt, är pigg och entusiasmerande.

Om uppdragsgivaren
Sortera är genom sina tre affärsområden (Recycling, Industry och Materials) den främsta och mest specialiserade aktören inom bygg/anläggnings-avfall i Sverige och Finland. Med drygt 450 anställda och en omsättning runt 1,6 miljarder kronor bedrivs verksamheten i egen regi från försäljning, insamling och återvinning till slutmottagare. Sortera finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingfors och är representerade i hela Sverige via återförsäljare. Sortera verkar under varumärken som Sortera, BIG BAG, Åkerisäcken, Sortera Industry, Sortera Materials, EnvyTech och VaihtolavaCom. Sortera har historiskt växt kraftigt på ett framgångsrikt sätt både organiskt och genom förvärv. Läs gärna mer på www.sortera.se

Sortera har en unik kultur som är starkt bidragande till bolagets framgång, där alla hjälper alla, högt tempo, många sociala aktiviteter och passion för jobbet och företaget.

Beskrivning av tjänsten
Du är ansvarig för att Sortera har en ekonomifunktion av toppklass och eftersom tjänsten är operativ bidrar du även med din kompetens inom redovisning och rapportering. Du kommer även utgöra en central och drivande roll i ekonomifunktionens övergripande förbättringsprojekt och du har i rollen som ekonomichef personalansvar för idag 8 medarbetare.

Ansvarsområden som ekonomichef:
– Personledning och utveckling av personal
– Utveckling av funktionen för att säkerställa att ekonomiorganisationen möter högsta standard avseende kvalitet, service och effektivitet
– Upprättade och dokumentering av processer och policies
– Löpande stöd till verksamheten
– Övergripande ansvar för planering och genomförande av månads-, kvartals- och årsbokslut för dotterbolagen
– Ägare av processerna runt reskontra, kravhantering och redovisning
– Kontroll av löpande skatt/moms
– Likviditetsprognoser
– Delaktig i budget- och prognosprocessen
– Stötta i integrationsarbetet av förvärv
– Ägare av bankplattformar
– Ägare av ekonomisystem

Du rapporterar i rollen till CFO och sitter på bolagets kontor i fräscha lokaler centralt i Liljeholmen.

Vem är du?
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har gedigen erfarenhet av redovisning. Du har dokumenterad erfarenhet av att projektleda och genomföra förändringsprocesser, gärna inom Shared Service Center. Vidare motiveras du av och har erfarenhet av personalledning.

Sortera fortsätter att växa och för att vara rätt för rollen drivs du av att, tillsammans med ditt team, fortsätta utveckla en plattform för tillväxt. Som person söker vi dig med hög energinivå, du är drivande, målinriktad och trivs med att bygga struktur och effektivitet. Du är givetvis noggrann och mån om att leverera kvalitet. Du har en mycket god analytisk förmåga och förståelse för affärs- och kundvärdet.

Som ledare är du en person som visar ett stort engagemang i det du tar dig an. Du leder genom en tydlighet och målinriktning, du räds inte att delegera och du har en ödmjuk och entusiasmerande personlighet. Du trivs med utveckling, att ta initiativ och att fatta beslut.

Intresserad?
I denna rekryteringsprocess samarbetar Sortera Group AB med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Nadja Linder, tel nr 0707-96 95 97. Ansök snarast då intervjuer kommer att ske löpande och tillsättningen kommer att ske skyndsamt. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt CV och en text om varför du söker rollen. Följ anvisad länk. Som en del i Invicis rekryteringsprocess ingår Bakgrundskontroll av slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 7418