Jobbet Ekonomichef till BraunAbility i Stenkullen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonomichef till BraunAbility i Stenkullen publicerad av Randstad

Heltidsanställd
Lerum

Arbetsbeskrivning

BraunAbility befinner sig en spännande period med nya ägare sedan våren 2018, BraunAbility USA. Tillväxt och expansion är ledord vilket medför att vi behöver utveckla vår ekonomistyrning för att möta de ökade behov som detta innebär. BraunAbility Europe AB är moderbolag i affärsområdet med Europa som marknad. Affärsverksamheten är i högsta grad internationell vilket medför en utmaning men också en möjlighet för den som vill vara med och påverka.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill vara med i teamet som skall fortsätta att utveckla redovisningen och ekonomistyrningen i det svenska bolaget. I rollen som ekonomichef ansvarar du för både intern- och extern rapportering och säkerställer samtidigt att redovisningen håller hög kvalitet.

Det ingår ett personalansvar där du är ansvarig för att leda och fördela arbetet på avdelningen som består av 3 personer. Du kommer arbeta i nära i samråd med vår CFO, Karl Björnermark och för rätt person finns stora möjligheter att vara delaktigt i koncernens ekonomiutveckling.

Utbildning och erfarenhet
Vi ser att du har en akademisk utbildning i ekonomi eller motsvarande. Du är en inspirerande och coachande ledare med minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har erfarenhet från tillverkningsindustrin och gärna av arbete i en internationell miljö. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är självgående, vet vad som behöver göras, men också har en hög samarbetsförmåga. För att lyckas i denna roll behöver du ha lätt för att prioritera och pendla mellan olika operativa och strategiska arbetsuppgifter.

Som person bör du ha ett starkt driv med förmåga att se och driva förbättringsarbete. Du är initiativ- och ansvarstagande med en naturlig fallenhet för att strukturera upp processer. Du är strategisk, engagerad och drivande. Du behöver vara prestigelös då det även krävs att hugga in i det operativa arbetet.

En god kommunikativ förmåga samt en samarbetsförmåga är andra nyckelegenskaper som är viktiga för att lyckas i tjänsten.

Vi erbjuder
En högteknologisk arbetsplats med högt i tak och intressanta kunder. Vi erbjuder en global arbetsmiljö som kommer att ge dig värdefull erfarenhet och bidra till din framtida utveckling där du får möjlighet att interagera med kollegor från hela världen.

Slutligen hoppas vi att du kommer att lära lika mycket från oss som vi av dig!

Ort: Stenkullen - Lerum

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag
Du är välkommen in med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 augusti. Intervjuer kommer att hållas löpande under augusti månad så vänta inte med din ansökan!

För information
Rekryteringen sker i samband med Randstad. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanne Areschoug på telefon +46(0)72 988 9430 eller via e-post: susanne.areschoug@randstad.se

Om Företaget
Huvudkontoret för BraunAbility Europe är beläget i Stenkullen, Lerum strax utanför Göteborg. Här utvecklar och tillverkar vi produkter som hjälper personer med begränsad rörlighet att dagligen kunna använda sin bil. Utöver egentillverkade produkter så säljer vi även produkter som tillverkas inom koncernen.

Vår historia tog sin början för lite drygt 20 år sedan i ett verkstadsgarage och idag är vi ett världsledande företag inom vår bransch. Inom Europa är vi idag ca 200 medarbetare och verksamma i tre europeiska länder; UK, Danmark och Sverige.

Vårt framgångsrika företag vilar på en stabil värdegrund där DU som medarbetare är en stor del av vår fantastiska arbetsmiljö och företagsklimat.

Referens

201236520

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till