Jobbet Ekonomichef sökes för direktrekrytering i Spånga! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Ekonomichef sökes för direktrekrytering i Spånga! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du självgående och prestigelös? Vill du ta nästa steg i karriären? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning en ekonomichef. Vår kund är verksam inom fordonsservice och omsätter idag runt 130 miljoner kr. Som ekonomichef är du ansvarig för att leda, planera och fördela arbetet inom ekonomiavdelningen och arbetar med allt från ax till limpa. I teamet idag så arbetar det även två ekonomiassistenter, en med ansvar för kundreskontra och en för leverantörsreskontra, dessa har du personalansvar för. I rollen som ekonomichef kommer dina arbetsuppgifter bland annat att innebära:

•Löpande bokföring
•Balans- och Resultat avstämningar
•Deklarationer
•Kreditbedömningar
•Upprättande av månadsbokslut och årsbokslut samt kontakt med revisor
•Koncernredovisning, koncernbokslut

Uppdraget innebär att du blir direktanställd av vår kund som har sitt hemtrevliga kontor i Spånga men vi på StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat. Tjänstens omfattning är på heltid och under kontorstider, flex tillämpas.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet som redovisningsansvarig/ekonomiansvarig på ett mindre bolag och är intresserad av nya utmaningar. Du har tidigare arbetat med hela flödet inom redovisning samt har haft personalansvar/teamleaderansvar sedan innan.
Det är meriterande om du har erfarenhet av Microsoft Navision. Som person är du öppen, driven och positiv. Du är en doer som har skinn på näsan och kan ifrågasätta samt komma med nya tankar och idéer. Vidare är du kommunikativ och en problemlösare. Låter det här som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag!
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare: elin.johansson@studentconsulting.com.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42278

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Kvalitetssamordnare till VR TRACK! Stockholm Academic Work
Account Manager Stockholm SalesOnly
Expert inom maskinsäkerhet - SMP Svensk Maskinprovning, RISE Stockholm RISE Research Institutes of Sweden
Leg. Sjuksköterska till Köping Stockholm Centric Care
Psykiatrisjuksköterska till Sala Stockholm Centric Care
RISE Acreo söker en Usability Researcher Stockholm RISE Research Institutes of Sweden
Business Controller Stockholm Hays Specialistrekrytering
Projektledare med kundansvar Stockholm Edge of Talent
Utesäljare till Mytolerans Stockholm Prowork
Redovisningsansvarig till Transcendent Group Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Embreis söker analytisk inköpare/administratör Täby Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Underhållsmekaniker Stockholm Lernia
CFO ADDVISE Stockholm Michael Page

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Management - chef - Stockholm).
Du kan avregistrera dig när som helst.