Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ekonomichef med intresse för affärsutveckling jobb i Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ekonomichef med intresse för affärsutveckling på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Ekonomichef med intresse för affärsutveckling

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Arbetsuppgifter

I rollen som Ekonomichef kommer du att ha ett övergripande ansvar för både redovisning, analys och rapportering vilket även innebär planering, koordinering och utveckling av bokslut, analys och processer. Du trivs med att driva förbättringsprojekt och arbeta affärsnära samtidigt som du är en närvarande ledare som vill utveckla och coacha teamet. Du kommer ansvara för ett team på 4 personer, vara del i ledningsgruppen och rapportera till VD.

Dina arbetsuppgifter innebär bl.a.

 • Helhetsansvar för den löpande redovisning, månadsbokslut, årsbokslut, årsredovisningar
 • Ansvar för skatte- och momsdeklarationer
 • Analys och uppföljning av verksamheten
 • Prognos och Budget samt uppföljning
 • Rapportering internt
 • Kontakter med revisorer, bank
 • Finansiell och affärsmässig controlling
 • Likviditetsplanering och rapportering
 • Ansvara för årsbokslut i moderbolag och koncernredovisning
 • Leda och vidareutveckla ekonomiavdelningen och säkerställa kvalitet för gruppens leveranser samt bygga och förvalta bolagets ekonomirutiner
 • Ansvara för att utvecklingssamtal med underställda medarbetare inom avdelningen minst en gång per år. Vid behov upprätta utbildningsplan och genomföra lönerevisionssamtal.

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande samt minst 5 års erfarenhet av liknande roll. Som person är du proaktiv, engagerad, öppen och lösningsorienterad. Du har en naturlig fallenhet för att se helheten, en entusiasm att vilja bidra till utveckling och öppenhet för förändringar.

Du har erfarenhet av att leda och förmågan att coacha ditt team så de lyckas och får möjlighet att prestera sitt yttersta. Du motiveras av att träda in i en roll där du både får arbeta med strategier och processer och delta i det operativa arbetet. Du har god datavana och systemintresse och är en erfaren användare av Excel. Har du tidigare arbetat med lönsamhetsrelaterade projekt och har ett intresse för automatisering är det ett plus. Du har en god kommunikativ förmåga och talar och skriver svenska obehindrat.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en nyckelbefattning, direktrapporterande till vd, med intressanta och varierande arbetsuppgifter där du får vara med och bidra till att utveckla företaget ytterligare.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070 751 93 43 alternativt [ Email address blocked ] . Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Verksamheten

Arkitektkopia erbjuder arbete i en spännande, utvecklande och föränderlig bransch där kunders förväntningar och behov ändras och skapar nya utmaningar och möjligheter. Vi erbjuder en positiv företagskultur där alla förutsättningar finns på plats för att lyckas i form av ett starkt varumärke, kompetenta kollegor och våra värderingar; pålitliga, påhittiga och personliga.
Mer information om Arkitektkopia hittar du på www.arkitektkopia.se


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 7A9974074C6F4F9CA34364F1BC156CC6