Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ekonomiassistenter till kommande uppdrag/tjänster inför hösten jobb i Malmö på SJR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ekonomiassistenter till kommande uppdrag/tjänster inför hösten på SJR AB

Ekonomiassistenter till kommande uppdrag/tjänster inför hösten

SJR AB Malmö, Skåne län Heltid

Redan nu får vi in både juniora och seniora ekonomiuppdrag och tjänster inför hösten, både långsiktiga och kortare uppdrag. Det är en stor fördel om du och jag har kontakt redan innan uppdraget/tjänsten kommer in då vi tyvärr inte hinner utannonsera allt. Har du ett stort driv, är prestigelös och snabblärd? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent? Då kan vi ha nästa spännande uppdrag/tjänst just för dig!

Arbetsuppgifter

  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Fakturering och kreditering
  • Hantera olika betalningsfiler
  • Löpande bokföring
  • Påminnelser och inkasso
  • Hantera teamets mailinkorg med inkommande förfrågningar

 

Din bakgrund

Vi ser att du är en person som är snabblärd och tycker om att bidra till företagets fortsatta utveckling. Du har ett stort driv, hugger i där det behövs och lämnar inget åt slumpen. Som person är du självgående och effektiv, samt har lätt för att skapa goda relationer med dina arbetskollegor och chefer. För att passa för uppkommande behov hos våra kunder behöver du ha ett intresse för olika affärssystem, samt ha ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Vi ser att du är prestigelös, ständigt arbetar för god kvalité och bidrar till arbetsglädje.

Det är meriterande om du har en utbildning inom ekonomi från universitet eller högskola. Vi ser att du har minst 1-2 års arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent och det är ett krav att du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.

Övrig information

Uppdragstyp: Konsultuppdrag eller rekrytering

Ort: Malmö, Lund

Start: hösten 2021

Lön: Enligt överenskommelse

Vi interjuar löpande!


Ansökan 
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Jennie Olsson på [ Email address blocked ] . Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-09-17. 

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: [ Link removed ]


Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.
 
Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Ekonomiassistenter till kommande uppdrag/tjänster inför hösten

 

Rekommenderade jobb

Ekonomiassistenter till kommande uppdrag/tjänster inför hösten
SJR AB Malmö Heltid
SJR - Ekonomiassistenter till Göteborg med omnejd!
SJR AB Göteborg Heltidsanställd
Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till ledande gymkedja​
SJR AB Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1244754-255824