Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ekonomiassistenter till Brightby, Linköping jobb i Linköping på Meritmind

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ekonomiassistenter till Brightby, Linköping på Meritmind

Ekonomiassistenter till Brightby, Linköping

Meritmind Linköping, Östergötlands län Heltid

Det är med glädje vi kan säga att trycket efter ekonomiassistenter är högt och vi söker därmed nu ekonomiassistenter inför kommande uppdrag i Östergötland. Du kommer att vara anställd som konsult på Brightby Bemanning och vara uthyrd till våra kunder.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?
Våra kunder varierar i storlek och finns inom flertalet branscher. Vi kan erbjuda en trygg anställning, en möjlighet att jobba med attraktiva varumärken, kompetensutveckling och en stark intern gemenskap i form av sociala aktiviteter så som frukostar, konferenser, kick-offer osv.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Kundreskontra
  • Manuell hantering av fakturor
  • Inbetalningar
  • Ärendehantering
  • Avstämningar
  • Övriga förekommande arbetsuppgifter

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har en examen inom ekonomi eller har erfarenhet av liknande tjänst. Du är van att arbeta med framförallt kundreskontra men gärna leverantöreskontra också. Du är systemkunnig och har gärna erfarenhet av ekonomisystemet Microsoft Dynamics 365.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från flera olika ekonomisystem. Du bör ha goda kunskaper i Excel och är bekväm med att uttrycka dig på svenska och engelska. Vi ser även att du är detaljorienterad, nyfiken och initiativtagande.

Personliga egenskaper
Vi tror att du är en serviceinriktad person då du som ekonomiassistent har daglig kontakt med kollegor, leverantörer samt interna såväl som externa kunder. Vi tror att du trivs lika bra med att arbeta i team som att arbeta självständigt. Du tycker om att ta ansvar för dina arbetsuppgifter, är strukturerad och noggrann. Du är positiv, social och ansvarsfull. För att trivas hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar och att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende. Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: STA-4109867