Jobbet Ekonomiassistenter sökes i Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonomiassistenter sökes i Göteborg publicerad av TNG Group AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Letar du efter jobb inom ekonomi och vill jobba som ekonomiassistent i Göteborg? Varmt välkommen med din ansökan!

I Göteborg ser vi på TNG nu en ökad efterfrågan hos våra kundföretag efter ekonomiassistenter. Vi vill därför komma i kontakt med dig som söker ett nytt jobb inom ekonomi. Våra kunders behov ser olika ut och vi söker både dig som vill jobba heltid samt deltid.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en viktig roll på ekonomiavdelningen hos våra kunder, som verkar i ett stort antal olika branscher. Då våra kunder ställer olika krav söker vi efter dig som är studerande, nyexaminerad och du som har tidigare har praktisk erfarenhet av ekonomiarbete. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna kan variera men innefattar oftast:


  • Inbetalningar och/eller utbetalningar

  • Fakturering

  • Löpande bokföring

  • Reseräkningar

  • Rapportering

  • Påminnelsehantering

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen som ekonomiassistent kan skilja sig åt utifrån beroende på rollen hos vår kund så även andra och mer specifika arbetsuppgifter kan tillkomma och du kan i din roll ha såväl ett smalt som brett ansvar på ekonomiavdelningen.


Uppdragen som ekonomiassistent är initialt bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos någon av våra kundföretag. Under tiden omfattas du självfallet av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. I många fall har du efter en tid som konsult möjlighet att bli direktanställd av företaget du arbetar hos. Hela 79 % av våra konsulter blir anställda hos våra kunder, något som helt går i linje med TNG:s vision om en hållbar arbetsmarknad.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en pågående eller slutförd högskoleutbildning inom ekonomi. Vi ser gärna att du har ett öga för noggrannhet och arbetar systematiskt då många av arbetsuppgifter kräver noggrann granskning och att man hanterar en stor mängd uppgifter. 


Våra kunder verkar både nationellt samt internationellt så vi ser gärna att du som söker behärskar svenska och engelska, både i tal och i skrift. 

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

78044116B8F445AFB27E7BEAF14D78E3

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till