Jobbet Ekonomiassistenter sökes för kommande uppdrag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Ekonomiassistenter sökes för kommande uppdrag! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltid
Göteborg
0,00kr/ år
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu vassa ekonomiassistenter för kommande deltids- och heltidstjänster. Sök redan idag då vi jobbar löpande med urval!

Information om uppdraget:

Vi hjälper många unga i starten på deras karriär och vi kommer framöver arbeta med mycket tjänster inom bland annat ekonomi, administration mm. Därför söker vi dig som vill ha erfarenhet eller skapa en karriär inom dessa områden.

För denna typ av uppdrag till våra kunder arbetar vi med konsultuppdrag, där man anställs via oss men jobbar ute på plats hos våra kunder. Vi söker dig som är på jakt efter ett heltidsjobb eller ett extrajobb vid sidan om studierna och vill arbeta hos någon av våra kunder! Vi får löpande in nya uppdrag hos befintliga och nya kunder och vem vet- kanske nästa tjänst är perfekt för dig?

Detta söker vi:

Vi jobbar med en del med tjänster inom olika områden - butik, reception, kontor, kundtjänst, administration och mycket mer - så är detta något du är intresserad av, specificera gärna detta i ett personligt brev!

Du är van vid att samarbeta med andra kollegor samt tycker om att arbeta med service. Du bör ha flytande kunskaper i såväl svenska som engelska.

Som person ser vi att du är engagerad, driven och har lätt för att lära och kan snabbt sätta dig in i nya uppgifter. Du är även serviceinriktad, flexibel och trivs i en händelserik miljö med högt tempo.

Låter det intressant? Urval och intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41175

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Administration - kontor - reception - Göteborg).