Jobbet Ekonomiassistenter med SAP till företag i Mölndal har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonomiassistenter med SAP till företag i Mölndal publicerad av Randstad AB

Heltidsanställd
Mölndal

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

För kunds räkning söker vi nu två ekonomiassistenter som båda kommer att ha sitt främsta fokus på leverantörsreskontra. Företaget är etablerat, verksamt inom grossistbranschen och en del av en internationell koncern. Du kommer att tillhöra en mindre ekonomiavdelning och vara med och bygga upp en ny ekonomifunktion. Det här är en spännande chans för dig som har tidigare erfarenhet av leverantörsreskontra och som vill vara med i en förändringsfas!


ansvarsområde.

Du kommer i huvudsak att arbeta med leverantörsreskontraprocessen vilket innebär scanning, matchning, vidarefakturering, betalningar med mera. Utöver dina dagliga arbetsuppgifter är du givetvis behjälplig med övrig support inom ekonomiområdet. 


kvalifikationer.

Vi ska rekrytera två tjänster inför uppstarten av ekonomifunktionen. Av den anledningen vill vi satsa på personer som har mycket god samarbets- och initiativförmåga och inte räds att ta tag i det som behöver göras. Du trivs med utmaningar och med att vara i en föränderlig miljö och ser något positivt i att vara med och påverka rutiner och processer. Vidare vill vi att du har lätt för att ta kontakt med människor och att du självständigt söker upp berörda personer inom ramen för ditt ansvarsområde. 

Du har utbildning inom ekonomi och något eller ett par års erfarenhet av leverantörsreskontra. Positivt är om du tidigare har arbetat inom grossistverksamhet. När det gäller de här två tjänsterna ställer vi krav på att du har arbetat i SAP. Engelska och svenska behärskar du obehindrat och dina kunskaper i Excel är goda. ansökan.

Välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande och båda tjänsterna är tänkta att tillträdas under november. 
Vid frågor kontakta någon av rekryteringskonsulterna Johanna Berglin, 0703-80 53 41 eller Julia Lundahl, 0766-12 20 40.

Referens

201300732

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till