Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

ekonomiassistent till WeMind i Stockholm jobb i Stockholm på WeMind AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
ekonomiassistent till WeMind i Stockholm på WeMind AB

ekonomiassistent till WeMind i Stockholm

WeMind AB Stockholm, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Är du ekonomiassistent och vill arbeta i en bred och varierande roll? Hos WeMind får du möjlighet att utvecklas i en social roll med många kontakter. Som ekonomiassistent kommer du att ingå i ekonomiteamet på huvudkontoret och serva hela koncernen. Genom att arbeta på WeMind får du möjligheten att bidra till ett bättre samhälle!


ansvarsområde.

Som ekonomiassistent arbetar du nära redovisningsekonom och controllers både i det dagliga arbetet och i bokslutsprocessen. Utöver det kommer du att ha löpande kontakt med chefer och administratörer i verksamheten. Ekonomiavdelningen på 5 personer servar hela koncernen bestående av 450 medarbetare. Du kommer att sitta på huvudkontoret vid Fridhemsplan i Stockholm där ca 20 personer arbetar och du rapporterar till CFO. Hos oss har vi en god sammanhållning och en arbetsplats där vi bryr oss om varandra.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Fakturering
• Löpande bokföring
• Hantera elektroniska leverantörsfakturaflöde
• Hantera och svara på ekonomiavdelningen funktionsmejl och vara stöd för administratörer på våra 17 mottagningar
• Vara första kontaktperson för leverantörer 
• Ansvara för avtalshanteringssystemet och behörigheter till olika ekonomisystem
• Rapportera in siffror till vissa myndigheter 
• Övrig administration och stöd till ekonomiavdelningenkvalifikationer.

Du har en gymnasieutbildning inom ekonomi eller en eftergymnasial utbildning inom redovisning. För att lyckas i rollen har du minst ett par års erfarenhet från en liknande roll och kan grunderna i redovisning. Tidigare erfarenhet från vårdbolag är meriterande men inte ett krav. Det är självklart en fördel om du har ett intresse för vård och psykiatri. Arbetet är digitalt upplagt och det är en därför viktigt att du är systemintresserad och tycker om att se hur man kan utveckla och effektivisera processer.

Som person är du effektiv och självständig samt har en ambition att alltid leverera hög kvalitet inom deadlines. Du är prestigelös och tycker om att jobba högt och lågt med olika arbetsuppgifter och olika svårighetsgrad. Du är trygg i dig själv och trivs i en föränderlig miljö och är lösningsorienterad. Rollen innebär många kontaktytor så det är viktigt att du är social och gillar att arbeta verksamhetsnära och ha löpande kontakt med både medarbetare inom bolaget och externa leverantörer. 

Vill du vidareutvecklas inom ekonomiområdet så är det här en tjänst där du får en viktig roll och kan lära dig mer. Bolaget är i tillväxt så det kommer att finnas goda möjligheter till utveckling framöver för rätt person.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.ansökan.

Låter det här som ditt nästa drömjobb? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig så snart som möjligt! I den här rekryteringen samarbetar WeMind med Randstad Finance. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mari Jehrlander 076-643 38 25. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Rekommenderade jobb

ekonomiassistent till WeMind i Stockholm
WeMind AB Stockholm Heltid
AP-ekonom till RCO
Gazella Stockholm Heltidsanställd
Ekonomiassistent sökes för heltidsuppdrag!
StudentConsulting Malmö Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201351336