Jobbet Ekonomiassistent till uppdrag i Söderort! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonomiassistent till uppdrag i Söderort! publicerad av SJR AB

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Nu finns en spännande möjlighet för dig som vill arbeta med ekonomi på ett familjärt bolag i Söderort!

SJR söker nu en ekonomiassistent, som främst kommer att arbeta med

  • Löpande bokföring
  • Fakturering
  • Avstämningar
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Betalningar
  • Delaktighet i bokslut
  • Löpande administration

Du kommer att tillhöra ett ekonomiteam om tre personer, och vår kund är ett litet och familjärt bolag med kontor i Haninge, söder om Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR, med start omgående och som pågår i 6 månader. För rätt person finns det därefter möjlighet till förlängning eller överrekrytering till kunden.

Vem söker vi?
För denna roll tror vi att du som söker har något eller ett par års erfarenhet av ekonomiorienterat arbete. Du har en god känsla för siffror, och är inte rädd för att arbeta i ekonomisystem.

Vi tror att du är en noggrann, hjälpsam och teamorienterad person som vill bidra med ditt bästa till arbetsgruppen.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Ansökan 
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Gustav Kendel på 076-647 16 45. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-11-13. 

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: [ Link removed ] - Click here to apply to Ekonomiassistent till uppdrag i Söderort!


Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar. 


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. 
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT. 

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Ekonomiassistent

Referens

teamtailor-968791-182287

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till