Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ekonomiassistent till Toplux AB, Göteborg jobb i Göteborg på Toplux

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ekonomiassistent till Toplux AB, Göteborg på Toplux

Ekonomiassistent till Toplux AB, Göteborg

Toplux Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Rollen som Ekonomiassistent
I rollen som ekonomiassistent stöttar du vår ekonomichef där dina arbetsuppgifter till huvudsak består av:

  • Kundreskontra; fakturering, kreditering, påminnelsehantering, bokföra inbetalningar, kontakt med kunder etc.
  • Leverantörsreskontra; registrering, attestering/kontering, bokföra utbetalningar, priskontroller, kontakt med leverantörer etc.
  • Föra enkel statistik över order/kundfakturor/leverantörsfakturor och rapportera månadsvis, samt intrastatrapport till SCB en gång per månad.
  • Diverse administrativa uppgifter såsom arkivering och posthantering.
  • Delta i projekt med fokus på att effektivisera verksamhetens rutiner och processer.

Vem är du
Vi söker någon som vill utvecklas tillsammans med oss! Du har några års erfarenhet i motsvarande roll och grundläggande redovisningskunskaper, men framför allt så lägger vi stor vikt vid din personlighet. För att trivas hos oss så tror vi att du är en utåtriktad och service-minded person som värdesätter ett öppet arbetsklimat där vi alla hjälps åt. Du trivs med ett högt tempo och med visst rutinarbete, samtidigt som du är positiv till att testa nya saker och gärna driver på och ser förbättringsmöjligheter i förekommande processer. Det kan tex vara att effektivisera hanterandet av leverantörsfakturor eller bidra med tankar och kunskap inför implementering av lagersaldosystem.

Du är systemvan och har goda kunskaper i Excel. Tidigare erfarenhet av Visma och/eller Spcs är meriterande. Din roll innebär mycket kundkontakt, i vissa fall utländska kontakter, så vi ser gärna att du är bekväm med engelska i tal och skrift.

Vad vi erbjuder
Toplux är ett välmående företag med god lönsamhet och en stark tillväxtplan. Vi är också det lilla företaget med stort fokus på kund och kvalitet. Vi trivs med att göra det där lilla extra!

Vi som arbetar på vårt nya, fina kontor i Hisings Backa är ett härligt gäng på 14 personer. Tillsammans skapar vi en familjär och personlig arbetsmiljö där det alltid är högt i tak och där vi hjälps åt. Vår vardag består av mycket arbetsglädje och innehåller både hårt arbete och många skratt!

Din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Toplux med Jerrie. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand 072- 333 01 49, [ Link removed ] .

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Sista ansökningsdag är den 10 december, men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 181297