Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ekonomiassistent till Timrå! jobb i Sundsvall på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ekonomiassistent till Timrå! på Uniflex

Ekonomiassistent till Timrå!

Uniflex Sundsvall, Västernorrlands län Deltid
Jobbeskrivning
Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent och känner dig redo för ett nytt spännande uppdrag som till och börja med är på deltid? Då har vi tjänsten för dig! Urval kommer att ske löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag. I rollen som ekonomiassistent kommer du få en omväxlande vardag där du tillsammans med teamet arbetar med den dagliga ekonomin. Det innebär allt från fakturering, leverantörsbetalningar, order till bokföring och månadsavstämningar. Du arbetar även med personalfrågor, stöd och löneadministration.

Personliga egenskaper
För att passa in i rollen tror vi att du har: • Relevant utbildning och tidigare erfarenhet av ekonomi • God systemvana och tidigare erfarenhet av Monitor och Agda • Flytande kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska Som person är du duktig på att prioritera, strukturera och planera din arbetsdag. Självklart är du mycket noggrann, effektiv och van vid att arbeta mot deadlines. Du trivs med att ha koll på många saker samtidigt och presterar bäst i högt tempo. Du har ett starkt systemkunnande och har lätt för att ta egna initiativ.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55837