Jobbet Ekonomiassistent till Ticketmaster! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Ekonomiassistent till Ticketmaster! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg
7 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av löpande bokföring? Är du noggrann, social och nyfiken på att lära dig mer? Då har vi en passande tjänst till dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en Ekonomiassistent till vår kund Ticketmaster för ett föräldravikariat på ca. 1 år.

I rollen som ekonomiassistent kommer dina arbetsuppgifter innebära:
- Löpande bokföring
- Kund- och leverantörsreskontra
- Fakturahantering
- Kontoavstämningar
- Vara behjälplig vid bokslut

Detta är ett konsultuppdrag på heltid och preliminär start är i november/december månad och uppdraget kommer att pågå 1 år framöver. Du kommer att arbeta på deras kontor i centrala Göteborg och ingå i ett team om 3 medarbetare.

Detta söker vi:

För tjänsten krävs:
- Avslutad universitets- eller yrkesutbildning inom ekonomi
- 1-2 års erfarenhet som Ekonomiassistent eller liknande.
- Mycket goda kunskaper i svenska såväl som engelska i tal och skrift
- God datorvana

För att vara framgångsrik i rollen ser vi också att du har tidigare erfarenhet av löpande bokföring. Det är meriterande om du tidigare arbetat med Oracle.

Vi söker dig som är driven, social och har en positiv inställning. Du strävar efter utveckling och effektivisering och har lätt för att samarbeta med andra. Vidare är du nyfiken, analytisk och ansvarstagande. Är det dig vi söker?

Ansök idag då urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren:

Med 20 000 årliga evenemang, 24 000 000 webbesökare och 1,3 miljoner unika webbesökare per månad är Ticketmaster Sveriges och Nordens största marknadsplats för evenemang inom sport, kultur, musik & nöje. Ticketmaster har ca 450 kunder från arenor, sport & evenemangsarrangörer, festivaler, mässor och mycket mer! Ticketmaster är idag ca 37 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg & Malmö.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44245

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till