Jobbet Ekonomiassistent till Synsam har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonomiassistent till Synsam publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Synsam, det snabbast växande optik- och livsstilsbolaget i Europa, söker nu en driven stjärna som vill få möjligheten att komma in i en positiv företagskultur och en koncern som växer och har stora tillväxtambitioner. Som Ekonomiassistent får du stort eget ansvar och chansen att lära dig många delar inom det löpande ekonomiarbetet.


Om tjänsten
Academic Work söker för Synsams räkning en Ekonomiassistent till deras nyrenoverade huvudkontor, centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm. I denna roll kommer du komma in med omgående start och stötta upp i ditt team, som består av två andra personer och en energifylld chef. Att bidra till avdelningens utveckling är en viktig del av arbetet samt att kontinuerligt driva förbättringar inom ekonomiområdets processer och rutiner.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Synsam. Uppdraget kommer att vara på heltid initialt sträcka sig 3 månader fram i tiden. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiassistent kommer du komma i en bred roll, där du kommer vara delaktig i det dagliga, löpande arbetet. Du kommer sitta på en grupp inom ekonomin, som arbetar med ekonomin för Synsams leasing affär. Ditt fokus kommer främst ligga landsspecifikt där du sköter ekonomin för Sverige. Ditt arbete kommer innefatta:

• Löpande bokföring
• Utredningar och redovisningsfrågor                      
• Kundreskontra och fakturering
• Månads- och årsbokslut
• Avstämningar och reserveringar
• Delaktig i rapportering, statistik och nyckeltal

Vem är du som söker? Det här jobbet kommer passa perfekt för dig som har erfarenhet av löpande ekonomiarbete sen innan, vare sig det är från ett extrajobb vid sidan av studierna, eller om du hunnit införskaffa dig en del erfarenhet. Du får här chansen att arbeta i en bred roll hos Synsam som växer och står inför roliga förändringsfaser.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en examen inom ekonomi, inriktad mot redovisning, från högskola/universitet
• Har arbetat med relevanta arbetsuppgifter vid sidan av studierna, alternativt hunnit jobba ett tag.
• God förståelse för redovisning och bokslutsfrågor
• Har bra systemkunskap och goda kunskaper i Excel

Det är meriterande med erfarenhet från systemen Zuora och Microsoft Dynamics AX.

För att du ska trivas och lyckas i rollen, samt i teamet, ska ska du vara noggrann och flexibel och ha lätt för att samarbeta. Du har intresse för redovisning och ekonomiprocesser samt en förmåga att på ett strukturerat sätt hantera flera bollar i luften på samma gång. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har en förmåga att utarbeta och etablera processer för att underlätta och säkerställa kvalitet i det dagliga arbetet.
 

Övrig information

• Start: Omgående
• Omfattning: Heltid, 3 månader fram i tiden med chans till förlängning
• Placering: Kungsholmen, Stockholm
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Synsams önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

Referens

15032149-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till