Jobbet Ekonomiassistent till Sveriges bästa arbetsgivare! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Ekonomiassistent till Sveriges bästa arbetsgivare! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Östersund
1 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba som ekonomiassistent på ett företag som utnämnts till 'Sveriges bästa arbetsgivare'? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

I nyrenoverade lokaler belägna mitt i centrala Östersund har du nu chansen att bli kollega med många kompetenta kollegor hos en ledande redovisningsbyrå där stor möjlighet till utveckling finns.

Som ekonomiassistent kommer du jobba med bland annat löpande bokföring, reskontra samt in och utbetalningar. Möjligheten att växa inom bolaget är stor.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har kandidatexamen inom ekonomi med inriktning redovisning eller slutförd KY-utbildning inom redovisning.

Du är lättlärt och flexibel samtidigt som du gillar att samarbeta med dina kollegor och drivs av att göra ett bra jobb.

Känner du dig träffad? Vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi genomför intervjuer löpande så vänta inte med att söka - utan ansök gärna redan idag! Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Sofia Bodén på 070 356 34 29.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44782

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Supporttekniker till Fujitsu – Start omgående Östersund Professionals Nord
Junior Besiktningman Östersund StudentConsulting
Praktisk och teknisk montör till MoBic Östersund StudentConsulting
Kalkylatör till Isotimber Östersund StudentConsulting
Supporttekniker sökes! Östersund StudentConsulting

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till