Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ekonomiassistent till stort tjänsteföretag i Solna jobb i Stockholm på SJR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ekonomiassistent till stort tjänsteföretag i Solna på SJR AB

Ekonomiassistent till stort tjänsteföretag i Solna

SJR AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Vi söker nu en erfaren ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra till ett långt uppdrag. Vår kund som är ett stort internationellt tjänsteföretag erbjuder en rolig tjänst med utgångspunkt i Solna. Uppdraget sträcker sig från slutet av september till slutet av augusti 2022.

Om tjänsten

Du kommer ingå i team leverantörsreskontra som består av fyra personer och kommer ha ett nära samarbete med övriga finance. Rapportering sker till redovisningschefen. I rollen är det viktigt med noggrannhet och anpassning till olika arbetsuppgifter samt att du trivs med att vara kommunikativ mot interna parter runt om i landet och även externa kontaktpersoner.  

Arbetsuppgifter

  • Ansvar för löpande arbete kopplat till leverantörsreskontra
  • Boka och processa leverantörsfakturor
  • Betalningar till leverantörer
  • Avstämningar av leverantörsskuld
  • Kontroll av attester
  • Hantering av intercompanyfakturor
  • Medverka vid månadsbokslut

Utöver detta kommer du vara delaktig i förbättringsprojekt samt diverse utredningar kopplat till leverantörsreskontran.

Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har en relevant utbildning i ekonomi och som har arbetat ca fem år med leverantörsreskontra, gärna i stora internationella företag. Du har gärna erfarenhet av SAP eller liknande system samt har goda kunskaper i Excel. Rollen kräver att du kan kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift.

Som person får du gärna vara driven och självgående samt trivas med eget ansvar. Du får saker gjorda samtidigt som du är kommunikativ, analytisk och pedagogisk. Du har lätt för att samarbeta, är social och uppskattar teamarbete. 

Ansökan 
Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: [ Link removed ]


Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar. 


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. 
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT. 

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel:Ekonomiassistent till stort tjänsteföretag i Solna

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1315501-270753