Jobbet Ekonomiassistent till SSP på Arlanda! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonomiassistent till SSP på Arlanda! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Äntligen finns möjligheten för dig som har viss erfarenhet inom ekonomiområdet och vill anta en ny utmaning på en redovisningsavdelning. Vi söker dig som ser positivt på nya utmaningar och tidigare varit verksam inom servicebranschen. På SSP kommer tillhöra ett marknadsledande restaurangföretag inom resemiljöer som tar hand om 1 miljon kunder varje dag världen över. Har du ett intresse för ekonomi och vill kombinera det med servicebranschen kan detta tjänsten för dig!


Om tjänsten
Academic Work söker för SSPs räkning dig som vill arbeta som ekonomiassistent på deras redovisningsavdelning. Du kommer att tillhöra en serviceavdelning, därför bör du trivas i servicebranschen och vilja vara en del av den. För att trivas i rollen bör du tycka om siffror och ta ett eget ansvar. Här kommer du få en flygande möjlighet att utvecklas mer inom ekonomiområdet!

Här kommer du arbeta i ett mindre team om 3 personer varav du kommer arbeta främst med en annan rutinerad kollega. Med kollektivavtal och trygga arbetsförhållanden gör SSP allt för att du ska trivas på din arbetsplats. Här finns möjligheten för dig som har ett stort intresse för siffror och vill få in foten på ett spännande bolag som ligger i framkant där du även får känna av pulsen som är på en flygplats.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work, men där du anställs direkt att SSP.

Arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent kommer du att arbeta i ett team med huvudfokus på kassaredovisning. Arbetet innefattar uppföljning och kontroll av kassarapporter, avstämningar av konton, samt fakturahantering. Du kommer även att vara behjälplig i bokslutsarbetet. Du kommer arbeta mot tydliga deadlines och samarbeta mycket med kollegor både inom och utom avdelningen.

Du kommer t.ex. att:

• Sammanställa kassaredovisningar (manuell hantering av presentkort, kvittorättelser mm)
• Bokföra försäljning och betalningstransaktioner
• Förbereda bokföringsordrar och löpande bokföring

Detta är en möjlighet att lära dig mer inom ekonomi och få värdefull erfarenhet inför framtiden.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har gymnasieexamen inom ekonomi eller studerat ekonomi på Högkola eller Universitet
• Har arbetslivserfarenhet inom servicebranschen
• Goda kunskaper i Excel
• God datorvana
• Är flytande i det svenska språket

Det är meriterande om du har någon form av kassavana och om du har erfarenhet inom ekonomisystemet Navision. Det är även meriterande om du har erfarenhet av kassasystemet My Micros och My Inventory (Micros).

Som person är du noggrann, ansvarstagande och strukturerad. Vidare ser vi att du trivs i en arbetsmiljö med högt tempo och är van att arbeta självständigt. Slutligen är det viktigt att du är en serviceinriktad lagspelare som gillar att samarbeta och stötta dina kollegor.

SSP lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Nedan tre egenskaper är viktiga att du besitter för att du ska passa in. Dessa egenskaper kommer också gå som en röd tråd genom hela rekryteringsprocessen:

• Serviceinriktad
• Samarbetsförmåga
• Noggrann

Har du kunnat checka av de erfarenhetskrav som nämns i annonsen samt känner att ovan nämnda egenskaper passar väl in på dig? Då ser vi verkligen fram emot att få se din ansökan.

Övrig information

• Start: September
• Omfattning: Vikariat tom augusti 2020. 40 h/vecka
• Placering: Arlanda flygplats
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SSP:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
SSP driver restauranger, caféer och butiker på platser där många människor möts. Du möter SSP på flygplatser, centralstationer och arenor från Malmö i söder till Luleå i norr. De har en omfattande portfölj av egna, internationella, lokala och franchisade varumärken. Starbucks, Upper Crust och Caffè Ritazza är några som återfinns. Idag finns SSP i över 32 länder och har sitt huvudkontor i Sky City Arlanda.

Referens

15029858-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till