Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Ekonomiassistent till spännande teknologiskt företag nordöst om Göteborg! job in Göteborg at Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Ekonomiassistent till spännande teknologiskt företag nordöst om Göteborg! på Poolia

Ekonomiassistent till spännande teknologiskt företag nordöst om Göteborg!

Poolia Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Just nu söker vår kund en ekonomiassistent med start i mitten av juli. Vi letar efter dig som har något års erfarenhet av rollen som ekonomiassistent och som trivs med att jobba i en internationell miljö. Kunden är ett teknologiskt och innovativt företag nordöst om Göteborg som erbjuder stora möjligheter för personlig utveckling och ett härligt arbetsteam med kontakter över hela världen. Uppdraget är på heltid och längden kommer att utvärderas löpande. Det finns goda chanser till att bli mer långvarig. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I jobbet som ekonomiassistent så kommer du att jobba utifrån rutiner med att utföra kundfakturering. Du jobbar också med att göra avstämningar av bankbetalningar och ger ekonomiskt stöd till lokala enheter. Du kontrollerar transaktioner och säkerställer korrekthet.
I dagsläget finns det möjligheter att utgå från Göteborg/hemarbete, men på sikt så kommer man behöva vara inne på kontoret ca 50% av arbetstiden.

Vem är du?
Vi letar efter dig som har en avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi och som har något eller några års erfarenhet av liknande arbete och vara van vid att jobba med kundreskontra. Du behöver ha goda kunskaper i Office365 och känna dig trygg med att kommunicera på både svenska och engelska i tal och i skift, sd kunden är ett globalt bolag.

Vidare är du serviceinriktad, flexibel och tycker om att arbeta i team samtidigt som du obehindrat kan arbeta självständigt. Du har ett starkt systemkunnande och har lätt för att ta egna initiativ.

Om verksamheten
Liksom du är vi på Poolia specialister inom ekonomi, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat banker, försäkringsbolag, staber och andra organisationer. Vi har erfarenhet av tillsättningar, bemanningskonsulter och interimskonsulter till både privat och offentlig sektor.

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

 

Rekommenderade jobb

Ekonomiassistent till spännande teknologiskt företag nordöst om Göteborg!
Poolia Göteborg Heltid
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 60016