Jobbet Redovisningsekonom till spännande bolag i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsekonom till spännande bolag i Malmö! publicerad av SJR AB

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du ansvarstagande och har god samarbetsförmåga? Är du dessutom prestigelös och nyfiken? Då har vi rollen för dig!

För kunds räkning söker vi nu en redovisningsekonom till deras skandinaviska huvudkontor i Fosie, där de sitter i ljusa och fräscha lokaler. Du kommer ansvara för allt det löpande arbetet i det danska bolaget och vid behov kommer du även att hjälpa till i de andra skandinaviska bolagen. Du kommer tillhöra ekonomiavdelningen, ett hjälpsamt team som i dagsläget består av 5 personer där det är högt i tak. Låter detta intressant? Sök då tjänsten redan idag! 


Arbetsuppgifter

  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Behjälplig i bokslutsarbetet
  • Övrigt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning

Din bakgrund

  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, alternativt arbetserfarenhet som bedöms likvärdig
  • Minst 2 års erfarenhet av löpande redovisning
  • Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift

Som person har du förmåga att självständigt driva dina arbetsuppgifter framåt samtidigt som du är ansvarstagande och punktlig. Du ser alltid till att avsluta det du påbörjat och lämnar inte något åt slumpen. Då du i denna roll kommer ha många bollar i luften har du förmågan att sålla och prioritera mellan dina arbetsuppgifter. Du trivs i en varierad roll med god balans mellan rutiner och adhoc-uppgifter. Vidare har du god samarbetsförmåga, är hjälpsam, öppen och har lätt för att kommunicera med andra.

Övrig information

Uppdragstyp: Konsultuppdrag 3 månader med chans till förlängning. 
Ort: Malmö, Fosie
Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse

Ansökan 
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Caroline på 0766-471619. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut och annonsen plockas då ned. Sista ansökningsdag är 2019-07-12. 

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.
 
Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner – Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Referens

teamtailor-243716-97275

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till