Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ekonomiassistent till Smurfit Kappa i Eslöv jobb i Stockholm på SJR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ekonomiassistent till Smurfit Kappa i Eslöv på SJR AB

Ekonomiassistent till Smurfit Kappa i Eslöv

SJR AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Smurfit Kappa Sverige, med sina 11 produktionsenheter och 700 anställda, är marknadsledande aktör på den svenska wellpappsmarknaden. Med fokus på innovation, hållbarhet och effektivitet förser vi dagligen våra kunder med förstklassiga produkter i wellpapp och solidboard.  

Smurfit Kappa Sverige ingår i Smurfit Kappa Group (FTSE 100 bolag), en av världens största och ledande aktörer inom förpackningsbranschen. Med sin heltäckande produktflora, och råmaterialförsörjning i egen regi, finns vi på ca 350 platser inom 35 länder, och sysselsätter 46 000 personer. [ Link removed ]

Ekonomiassistent
Till sitt kontor i Eslöv söker Smurfit Kappa en ekonomiassistent som kommer att arbeta med leverantörsreskontra, betalningar, avstämningar, skatte samt periodisk sammanställning för moms, diverse löpande bokföring och sedvanliga arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning.

Du kommer att ingå i ekonomiavdelningen och rapportera till bolagets ekonomichef. Det här är tjänsten för dig som vill arbeta på ett framgångsrikt företag som har väl utvecklade digitala processer och som ständigt arbetar för att vidareutveckla och förbättra dessa.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi eller som har uppnått motsvarande kunskapsnivå från praktiskt arbete på en ekonomiavdelning. Du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från ett tillverkande företag med stora transaktionsflöden. Du har ett naturligt intresse för siffror och ekonomi samt erfarenhet av att arbeta med Excel. Erfarenhet av SAP är meriterande och det är positivt om du också har arbetat med Agda Expense. Mycket goda kunskaper i tal och skrift i svenska är ett krav och det är meriterande med goda kunskaper i engelska. 

Vem är du?
Du är en självgående och prestigelös person med ett strukturerat arbetssätt som trivs med att arbeta i ett producerande företag med stora transaktionsflöden. Som person är du positiv och flexibel och har lätt att skapa förtroende i samarbetet med andra. Du är leveransfokuserad och uthållig i ditt arbete samt brinner för att leverera kundservice och kvalitet.

Ansökan 
I denna rekrytering har Smurfit Kappa valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy [ Link removed ]   

Titel: Ekonomiassistent

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1330829-276586