Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ekonomiassistent till Skeppsbron Skatt jobb i Stockholm på Michael Page

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ekonomiassistent till Skeppsbron Skatt på Michael Page

Ekonomiassistent till Skeppsbron Skatt

Michael Page Stockholm Heltid

Nu söker Skeppsbron Skatt en driven, noggrann och serviceinriktad ekonomiassistent för en projektanställning med upptill 1 år. För att trivas i tjänsten är du en lagspelare som gillar utveckling och att arbeta med att ständig förbättra arbetssätt samt processer.

Information om kunden

Skeppsbron Skatt erbjuder kvalificerad rådgivning av högsta kvalitet med avseende på såväl svensk som internationell beskattning. Skeppsbron Skatt är en full-servicebyrå med särskild branschspecifik kompetens. Skeppsbron Skatt ger dig inte bara en personlig kontaktperson utan ett helt team av Sveriges främsta oberoende skattespecialister, som alla jobbar för dig. Detta gör att dom snabbt och effektivt kan ge tydliga och användbara råd. Men kanske det viktigaste av allt. Skeppbron Skatt är konkreta, ärliga och ger ett komplett handlingsalternativ på ett ovanligt engagerat och begripligt sätt.

Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skatterådgivare med ca 70 medarbetare på deras kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Dom är en full-servicerådgivare och hanterar alla typer av skattefrågor för både stora och små företag.

Läs mer på www.skeppsbronskatt.se

Genom sammanslagning med Aspia är Skeppsbron Skatt nu en del av Sveriges nya ledanade affärspartner för företagsnära tjänster. Som kund innebär det att man får tillgång till ytterligare 1450 specialister inom lönehantering, redovisning och rådgivning på drygt 70 orter i hela Sverige och specialister i hela Norden.

Beskrivning

Detta är en projekt anställning med upptill 1 år.

  • Löpande bokföring
  • In- och utbetalningar
  • Leverantörsreskontra
  • Boka verifikationer manuellt i Fortnox från Copernicus
  • Hantering av utlägg, reseräkning, löneunderlag samt manuellt boka lön och semesterförändring i Fortnox
  • Fakturering till samtliga kunder, tidrapportering
  • Kravhantering
  • Registrerar och arkiverar uppdragsbekräftelser/offerter, upplägg av nya kunder/projekt
  • Behjälplig i månadsbokslut (vissa underlag)

Sökandes profil

Du har utbildning på lägst gymnasienivå med ekonomisk inriktning och/eller gedigen erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och ser även att du har arbetat minst 6 månader på en ekonomiavdelning. Du är van att arbeta i olika program såsom exempelvis Office. Arbetet kräver också att du har siffersinne och är noggrann och strukturerad.

För att trivas i tjänsten krävs att du är utåtriktad, noggrann samt gillar att arbeta i team. Vi är en relativt liten grupp som jobbar tätt ihop vilket ställer krav på dig som lagspelare. Du gillar utveckling och att arbeta med ständiga förbättringar av arbetssätt och processer.

Jobberbjudande

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag 2020-08-15, ansök därför så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar vi med Michael Page Finance & Accouting, ansökan sker via www.michaelpage.se. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Daniel Gyllendahl på +46 73-074 86 26,

Michael Page är en av de globalt ledande aktörerna inom rekrytering av kvalificerade specialister och chefer för både permanenta, temporära och interima uppdrag. I nästan 40 år har vi hjälpt både kunder och kandidater att växa genom att erbjuda kvalitativa tjänster och har varit drivande i utvecklingen av standarden inom specialistrekrytering. Vi har nu 155 kontor i 36 länder runt om i världen.

Vi har byggt upp ett brett nätverk, både lokalt och internationellt, genom ständig kontakt med yrkesverksamma inom våra specialistområden. Dessa kontakter tillsammans med innovativa metoder för att hitta nya talanger utmärker oss från andra rekryteringsföretag. För att kunna garantera en effektiv rekryteringsprocess försöker vi alltid förstå våra kunders organisation, kultur och speciella behov samt ha djup kunskap om de aktuella förhållandena på arbetsmarknaden.

 

Rekommenderade jobb

Ekonomiassistent till Skeppsbron Skatt
Michael Page Stockholm Heltid
Redovisningsekonomer för framtida behov
Michael Page Stockholm Heltidsanställd
Junior Redovisningsekonom
Michael Page Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: JN -062021-2934667