Jobbet Ekonomiassistent till Saab har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Ekonomiassistent till Saab publicerad av Skill

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Linköping
17 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Är du vår nästa stjärna på ekonomihimlen? Saab söker nu ekonomiassistenter till leverantörsreskontra och det kan vara just dig vi söker!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet. Du kommer ingå i ett härligt team med 28 personer med placering i Tannefors i Linköping.

Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent i gruppen leverantörsreskontra kommer du, tilllsammans med dina kollegor, ansvara för ankomstregistering och kontering av inkommande leverantörsfakturor. Du ansvarar även för att leverantörsfakturorna skickas iväg på attest samt även att de kommer tillbaka för vidare utbetalning.

Din profil
För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna ser vi att du;
• är en lagspelare med positiv inställning
• behåller ditt lugn och din höga kvalitet även i perioder med hög arbetsbelastning
• har goda språkkunskaper i engelska och svenska, i såväl tal som skrift Vi ser att du har en gymnasieutbildning inom ekonomi alternativt en YH-utbildning inom området ekonomi och/eller arbetslivserfarenhet inom ekonomiområdet. Meriterande är att tidigare arbetat med bokföring i ekonomisystem, gärna Agresso.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Susanne Öman på mailadress susanne.oman@skill.se alt. 013-32 94 08 Då tjänsten omfattas av försvarssekretess fordras svenskt medborgarskap. Låter det här som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3644

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till