Jobbet Ekonomiassistent till sökes till trevligt kontor, Rollsbo har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonomiassistent till sökes till trevligt kontor, Rollsbo publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Arbetsbeskrivning
I rollen som ekonomiassistent/redovisningsassistent kommer du att arbeta med kund- och leverantörsreskontra, avstämning av konto, ansvar för en del av balansräkningen samt vara behjälplig och stöttande vid andra ekonomirelaterade arbetsuppgifter som kan uppstå. 

Detta är en varierande och rolig roll där du får användning för din noggrannhet, sinne för siffror och positiva sätt.

Vem söker vi till denna roll?
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av arbete som ekonomi-/redovisningsassistent och är redo för ett nytt roligt uppdrag. Vi tror att du som söker är engagerad i ditt arbete och alltid mån om att göra ditt bästa. Du trivs i en roll där du får användning av dina tidigare erfarenheter inom ekonomi och samtidigt får möjligheten att utvecklas.

Då kontoret ligger i Rollsbo är kommunikationsmöjligheterna begränsade och därmed är körkort och bil önskvärt för att underlätta transporten till och från jobbet. Arbetstiderna är förlagda till 07-16, måndag till fredag.

Du erbjuds
En spännande och rolig roll som ekonomi-/redovisningsassistent på ett riktigt trevligt kontor beläget i Rollsbo. Detta är en konsultanställning i form av ett vikariat på 1 år med start omgående. Vid frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare, Julia Järvholm på [ Email address blocked ] . Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail utan ber dig söka via vår annons.


Referens

40DBE43A23634FE6ABAAD0592334C6EA

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till