Jobbet Ekonomiassistent till Randstad Finance i Uppsala har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonomiassistent till Randstad Finance i Uppsala publicerad av Randstad Finance

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

arbetsbeskrivning.
Vi söker dig som vill jobba hos som ekonomiassistent. Tjänsten avser en fast anställning hos oss som konsult och detta skulle vara ditt första uppdrag hos vår kund i Uppsala.

Randstad Finance är specialister inom ekonomi. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Finance står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.

ansvarsområden.
I den här rollen kommer du främst att få arbeta med leverantörsreskontran men det är ett mindre team du kommer ingå i vilket medför att du också får växla mellan olika arbetsuppgifter. Vi söker därför dig som är prestigelös och som ser till hela laget och som även kan att stötta upp med övrig administration och visst receptionsarbete.

omfattning.
Heltid

kvalifikationer.
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, antingen på universitet eller yrkeshögskola. Vidare ska du vara flytande i svenska och engelska i både tal och skrift och ha god kunskap inom Officepaketet, framförallt i Word och Excel.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

erfarenhet.
Helst har du ett till två års erfarenhet av ekonomiarbete med fakturering och reskontra. Detta för att du snabbt ska kunna sätta dig in i uppgifterna. Du kan även komma direkt från din utbildning men då är det en fördel om du har arbetat någonting med ekonomi under studietiden alt haft någon/några praktikperioder.

ansökan.
urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Linnea Järverup, Konsultchef, linnea.jarverup@randstad.se

om randstad.

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Referens

201245450

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till