Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ekonomiassistent till NCC Sverige AB! jobb i Göteborg på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ekonomiassistent till NCC Sverige AB! på StudentConsulting

Ekonomiassistent till NCC Sverige AB!

StudentConsulting Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Jobbar du som Ekonomiassistent idag och ser efter ditt nästa steg i din yrkesmässiga karriär? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi på StudentConsulting en Ekonomiassistent på heltid till NCC Sverige AB! På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar deras över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. NCC utmanar sig själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar NCC kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom deras industriverksamhet erbjuder NCC produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag. NCC värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

I rollen som Ekonomiassistent kommer du tillhöra NCC:s stabverksamhet Teknik och Hållbarhet där du främst kommer att jobba med fakturahantering. Du kommer jobba självständigt i din roll, men även bistå som ett stöd till andra ekonomiassistenter och enheter. Utöver fakturering ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

•Hantering i Uppdragssystemet:
-Kontrollera, administrera samt aktivera nya uppdrag
-Hantera och uppdatera prisslistor och timpriser i uppdrag

•Hantera underkonsulter och timanställdas tidrapporter:
-Bevaka att tidrapportering på enheterna sker enligt tidsplan
-Bevaka och ifrågasätta ofakturerat lager/saldo

•Upprätta och genomföra internbokningar
•Hantera leverantörsfakturor
•Bistå verksamheten med ekonomiuppföljning/ekonomistöd
•Upprätta underlag för årsprognoser samt registrera inkomna årsprognoser enligt rutin

Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning hos NCC. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider. Tjänsten planerar att starta omgående eller enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du:

•Har en ekonomisk utbildning på lägst gymnasienivå
•Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, företrädesvis inom en större organisation
•Har goda kunskaper i Officepaketet
•Talar och skriver flytande på Svenska samt behärskar Engelska

Vi söker dig som är serviceinriktad, flexibel och noggrann. Du trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du gärna samarbetar med andra och har lätt för att ta olika typer av människor. Du är driven i ditt arbetssätt och trivs med problemlösning och växer i roller där du får ta ansvar. Du kan jobba fokuserat samtidigt som du har lätt att byta fokus snabbt om så krävs. Vidare ser vi att du har enkelt för att sätta dig in i nya system och att se helheten i olika processer.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Ekonomi, Ekonomiassistent, Ekonom, Fakturahantering

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60721