Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ekonomiassistent till Mellby Gård, Malmö jobb i Malmö på Meritmind

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ekonomiassistent till Mellby Gård, Malmö på Meritmind

Ekonomiassistent till Mellby Gård, Malmö

Meritmind Malmö, Skåne län Heltid

Mellby Gård söker en rutinerad ekonomiassistent till sitt huvudkontor i Malmö. I rollen arbetar du nära övriga redovisningsavdelningen och har ett brett spektrum av arbetsuppgifter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning
  • Delaktig i bokslutsarbetet
  • Leverantörsfakturor
  • Moms
  • Avtalshanteringssystem
  • Administrativa rutiner

 

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har en högskole- eller yrkesexamen inom ekonomi eller längre arbetslivserfarenhet som ekonomi- eller redovisningsassistent. Du är självständig och trygg i din roll då du initialt kommer vara ansvarig för alla transaktioner i några av Mellby Gårds mindre bolag. På sikt förväntas du växa i rollen och kunna ansvara för mer komplexa bolag.

Personliga egenskaper
För att vara framgångsrik i denna roll behöver du vara flexibel och snabbt kunna prioritera och strukturera om din arbetsdag vid behov. Du är ansvarstagande, självgående och har hög integritet. Du trivs i en professionell och prestigelös miljö och du har en inbjudande och öppen attityd.

Vad erbjuder Mellby Gård
Mellby Gårds huvudkontor är placerat på Anna Lindhs Plats i centrala Malmö och omfattar ca 10 personer. Tjänsten innebär framför allt hantering av centralt förvaltade bolag men även viss kontakt med koncernens dotterbolag. Mellby Gård erbjuder dig tid och stöd att utvecklas och växa i din roll för att succesivt kunna ta större ansvar.

För dig som föredrar deltid kan Mellby Gård erbjuda möjligheten att arbeta 80%.

 

Om Mellby Gård
Mellby Gård är en familjeägd långsiktig investerare. De tre hörnpelarna i affärsmodellen är långsiktighet, aktiv ägarstyrning och delägarskap. Målet är att ta portföljbolagen från lovande till ledande.  Mellby Gård finns idag i fyra olika vertikaler: industri, konsumentvaror, jordbruk och tjänster. Ur en övergripande portföljsyn är det viktigt med en balans mellan dessa för sprida riskerna. Se vidare på www.mellby-gaard.se .

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Mellby Gård med Meritmind & Brightby.  För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Granberg på
070-787 03 72, [ Link removed ]

Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Välkommen med din ansökan! 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: REC-4109769