Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ekonomiassistent till konsultuppdrag i Stockholm jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ekonomiassistent till konsultuppdrag i Stockholm på Poolia

Ekonomiassistent till konsultuppdrag i Stockholm

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid

Vill du vara med och bidra till en ekonomifunktion i världsklass? Till ett konsultuppdrag på 6 månader med stor möjlighet till förlängning söker vi en driven person som kommer arbeta med flödet inom leverantörsreskontra och kundreskontra. Uppdraget beräknas starta augusti 2021.

Om tjänsten
I rollen som ekonomiassistent hos oss kommer du att arbeta och hanterar det löpande arbetet med våra leverantörs- och kundfakturor och ser till att de bokförs och betalas i tid. Du jobbar även med att stödja i frågor och utbildning gällande leverantörsfakturahantering. Du kommer hantera stora fakturaflöden och har kontakter med både interna kunder och externa leverantörer.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer att arbeta processfokuserat och dina arbetsuppgifter kan variera beroende på var behovet är störst så det är viktigt att du är flexibel och öppen för nya arbetsuppgifter och ansvarsområden. Du uppmuntras och har stor möjlighet att bidra till att utveckla våra arbetssätt och effektivisera våra processer. Vi ser gärna att du vill arbeta utåtriktat med att kontakta verksamheten och leverantörer för att säkerställa att de jobbar effektivt i våra processer.

Vem är du?
Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi, gärna en examen från högskola eller universitet. För att lyckas i rollen ser vi att du är bekväm med att fatta egna beslut, aktivt vill driva processförbättringar och att du alltid sätter kunden i första rummet. Vidare är du lättlärd, prestigelös och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra, och att bidra till teamet och dess framgång, ser du som en självklarhet. Har du tidigare erfarenhet av kundservice är det meriterande. Du som söker behöver vara trygg i att kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift. Vi tror också att du arbetat med liknande arbetsuppgifter 2-3år.

Om verksamheten
Rollen är ett konsultuppdrag på heltid i ca sex månader med stor chans till förlängning och start i augusti. Du kommer vara anställd av Poolia Ekonomi. Vi är måna om att du som konsult hos oss skall trivas både ute på din arbetsplats samt som anställd av Poolia. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi erbjuder dig även friskvårdsersättning, rabatter på olika träningsanläggningar och sociala aktiviteter som anordnas av Poolia. Vid din sida har du en konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig ute på din arbetsplats så att du blir framgångsrik i ditt uppdrag.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Rekommenderade jobb

Ekonomiassistent till konsultuppdrag i Stockholm
Poolia Stockholm Heltid
Junior ekonomiassistent till bolag i Stockholm
Poolia Stockholm Heltidsanställd
Redovisningsekonom till spännande bolag i Stockholm
Poolia Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60371