Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ekonomiassistent till kommunal verksamhet jobb i Göteborg på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ekonomiassistent till kommunal verksamhet på Lernia

Ekonomiassistent till kommunal verksamhet

Lernia Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Är du en självgående, kundfokuserad och strukturerad person som drivs av att få jobba med människor och att få ta eget ansvar? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Ekonomiassistent hos Lernia vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du primärt att arbeta med kundreskontra, ekonomiadministrativa ärenden och hantering av fakturor. Mer specifikt innebär det att du kommer att ansvara för kundreskontra och hjälpa andra avdelningar med enklare ekonomiuppgifter samt vara ett stöd i de dagliga processerna. Utöver det kommer du även att hantera inbetalningar samt säkerställa kravprocessen. Tjänsten är på heltid och pågår tom. 31 mars 2022. 

Vem söker vi?

Till rollen som Ekonomiassistent söker vi framförallt dig som har erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent. Vidare har du erfarenhet av att arbeta med reskontra och att arbeta med ekonomisystem.  Utöver det är det en stor fördel om du tidigare har arbetat med kundservice och är en engagerad och kommunikativ person som motiveras av att få jobba med människor och att få ta eget ansvar.

Om Anställningen

  • Placeringsort: Göteborg
  • Tjänstgöringsgrad: 100%,
  • Tillträde: Omgående
  • Uppdragslängd: 2022-03-31
  • Anställningsform: Tidsbegränsad visstidsanställning

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 175586