Jobbet Ekonomiassistent till kommande uppdrag i Malmö/Lund har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonomiassistent till kommande uppdrag i Malmö/Lund publicerad av SJR AB

Full-Time
Malmö

Arbetsbeskrivning

Har du stort siffersinne, är noggrann och har erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent? Är du flexibel och kan prestera i högt tempo? Vill du vara med på en häftig karriärsresa? Då kan det vara just dig vi söker!

Arbetsuppgifter

- Kundreskontra och leverantörsreskontra

- Avstämningar av bankkonto

- Fakturering och kreditering

- Hantera olika betalningsfiler

- Löpande bokföring

- Påminnelser och inkasso

- Avvikelsehantering

- Hantera teamets mailinkorg med inkommande förfrågningar

Din bakgrund

Vi söker dig som har minst 1 års arbetslivserfarenhet inom ekonomi och har en relevant eftergymnasial utbildning. Du pratar och skriver obehindrat både på svenska och engelska.

Du har ett stort driv och engagemang, är villig att hjälpa till där det behövs samt lämnar inget åt slumpen. Som person är du självgående och effektiv samt har lätt för att skapa goda relationer med dina arbetskollegor. För att passa för rollen behöver du har ett intresse för affärssystem och IT samt ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Motivationen av att bidra till utveckling och att själv utvecklas är stark hos dig. Som konsult måste du vara flexibel, ständigt arbeta för god kvalité och bidra till arbetsglädje både till kunder och kollegor.

Övrig information

Uppdragstyp: Konsultuppdrag

Ort: Malmö/Lund

Start: Omgående

Lön: Enligt överenskommelse

Vi interjuar löpande!


Ansökan 
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Jennie Olsson på [ Email address blocked ] . Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-12-11. 

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: [ Link removed ]


Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.
 
Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Ekonomiassistent till kommande uppdrag i Malmö/Lund

Referens

teamtailor-968578-182208

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till