Jobbet Ekonomiassistent till Kilpatrick Townsend på Blasieholmen i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonomiassistent till Kilpatrick Townsend på Blasieholmen i Stockholm publicerad av Andara Bemanning AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Till advokatbyrån Kilpatrick Townsend i Stockholm söker vi en noggrann och strukturerad ekonomiassistent. I tjänsten kommer du att arbeta med sedvanliga ekonomiuppgifter.

Kilpatrick Townsend är en affärsjuridisk advokatbyrå med totalt 21 kontor varav 17 kontor i USA och ett vardera i Stockholm, Beijing, Shanghai och Tokyo. Stockholmskontoret tillhandahåller rådgivning och affärsjuridiska lösningar inom flertalet rättsområden. Här arbetar 50 personer varav 35 är jurister.

Kontoret i Stockholm är beläget på Blasieholmen med vacker utsikt över Nybroviken.

Arbetsuppgifter 

Som ekonomiassistent på Kilpatrick Townsend ansvarar du främst för kund- och leverantörsreskontra, fakturering och avstämning av inbetalningar och konton relaterade till detta.

Du kommer att arbeta tillsammans med ekonomichefen. Ekonomiavdelningen är idag mycket väl fungerande med tydliga processer och rutiner. På ekonomiavdelningen arbetar ni nära övrig verksamhet och stöttar byrån med all ekonomisk information.

Kvalifikationer 

Ett krav för att axla rollen som ekonomiassistent på Kilpatrick Townsend är att du har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du kan gärna vara i början av din karriär och får genom denna roll en möjlighet att förfina dina kunskaper inom kund- och leverantörsreskontra.

  • Mycket goda kunskaper i Office-paketet (särskilt Excel och Word) är ett krav
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav

Personliga egenskaper 

Vi söker efter en ordningsam och analytisk person som också är mycket ansvarsfull och plikttrogen. Du har förmågan att prioritera och strukturera ditt eget arbetssätt och du har starkt driv. Du levererar i god tid innan deadline och ditt arbete håller alltid högsta kvalitet. Som person är du också prestigelös och ödmjuk. Genuint intresse och nyfikenhet runt advokatbyråns verksamhet är viktigt.

Mer om Kilpatrick Townsend 

Kilpatrick Townsend är en tillräckligt stor advokatbyrå för att kunna hantera de ofta komplicerade affärsjuridiska frågeställningar klienter möter, samtidigt som varje klient erbjuds ett personligt omhändertagande med fokus på goda och långsiktiga relationer. Det är enkelt och trevligt att arbeta med Kilpatrick Townsend.

Det råder en mycket trevlig och familjär stämning hos Kilpatrick Townsend och företaget månar om att medarbetarna ska känna arbetsglädje och trivsel. Kilpatrick Townsend värdesätter en god balans mellan arbete och fritid.

I anställningserbjudandet ingår bland annat en förmånlig pensions- och försäkringslösning, friskvårdsbidrag, subventionerad kontorsmassage, internutbildningar, en årlig konferensresa utomlands och många gemensamma trivselaktiviteter.

Mer om tjänsten

  • Direktrekrytering
  • Tillsättning: början av juni
  • Omfattning: heltid, 37,5 timmars arbetsvecka
  • Placering: Blasieholmen, Stockholm city

Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andara.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

OBS!  För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank. 

Varför jobba på Andara?

Våra kunder brukar beskriva Andara som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Konsultuthyrning och Rekrytering arbetar som namnet antyder både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

Andara är konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.

Varmt välkommen med din ansökan!

Referens

teamtailor-859735-153279

Om företaget

Varför jobba med oss?
På Andara sätter vi våra medarbetares karriärmål i fokus och vårt mål är att bygga varaktiga relationer. Med ett långsiktigt engagemang bidrar vi till att skapa balans i arbetslivet, framför allt genom att lyssna på våra medarbetare, varandra och på våra kunder.

ANSTÄLLNINGSFÖRMÅNER
Vi erbjuder marknadsmässiga löner och semesterersättning. Din anställning omfattas givetvis även av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag mm.

MEDRYCKANDE MEDARBETARAKTIVITETER
Vi är måna om att du ska känna dig delaktig. Därför anordnar vi regelbundet varierande och roliga aktiviteter för våra medarbetare.

HOS OSS BLIR DU SEDD OCH HÖRD
Vi finns alltid tillhands för att stötta, coacha och ge råd till dig som medarbetare. Vi jobbar flexibelt tillsammans med dig och håller tät kontakt för att du ska trivas och utvecklas på bästa sätt.

VI ÄR INTE EN BEMANNINGSFABRIK
Vi är tillräckligt stora och starka för att du som konsult ska känna dig trygg hos oss – men vi är inte en bemanningsfabrik där du försvinner och blir en anonym siffra bland tusentals andra siffror. Vi sätter en ära i att bemöta alla våra kandidater med respekt och värdighet och hos oss slipper du bli intervjuad av en 23 åring som just är klar med sin utbildning.

BESÖK GÄRNA VÅR HEMSIDA
Vi platsannonserar inte alla uppdrag vi får in. Det kan t ex bero på att kunden inte vill skylta med att de söker en ny medarbetare och ibland beror det på att det är så bråttom att hitta en kandidat att vi inte hinner. Därför är det en bra idé att besöka vår hemsida www.andara.se/sok-jobb/lediga-jobb/ och proaktivt lägga in dina uppgifter hos oss och därmed bli först med att få information om lediga tjänster och få en personlig kontakt med oss och öka chansen för en perfekt matchning.

VILL DU JOBBA SOM UTHYRD KONSULT – ELLER SÖKER DU NYTT FAST JOBB?
Hos oss kan du välja både och. Vi har alltid spännande uthyrningsuppdrag och vi har också många intressanta rekryteringsuppdrag.

DU ÄR ALLTID VARMT VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till