Jobbet Ekonomiassistent till intressant bolag i Globenområdet! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonomiassistent till intressant bolag i Globenområdet! publicerad av Amendo Bemanning

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Brinner du för både kund och leverantörsreskontra? Är du nyfiken och handlingskraftig? Om du dessutom gillar att ta ansvar och vill utvecklas i ekonomiassistentrollen så är detta rätt utmaning för dig!

Uppdragsstart är i augusti med möjlighet till överrekrytering för rätt kandidat.

Vår kund är belägen i Globenområdet, söder om Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Till vår konsultverksamhet söker vi en ekonomiassistent med erfarenhet inom kund- eller leverantörsreskontra. Som ekonomiassistent kommer du att jobba på ett bolag som är branschledande i Norden inom sin nisch. Vår kund har en stabil grund och ett starkt varumärke med en spännade framtid präglad av ambition och tillväxt. Rollen som ekonomiassistent i reskontragruppen kommer vara utvecklande med uppgifter inom kund- och leverantörsreskontra. Som ekonomiassistent kommer du primärt att fokusera på kundreskontra för att stegvis integreras i leverantörsreskontrarollen, och du kommer arbeta i system som Opus Capita, Verify, Medus flow, Axapta och Excel.

Arbetsuppgifter:
• Boka inbetalningar
• Bankavstämningar
• Krav- och påminnelsehantering
• Utredningar
• Fakturahantering
• Ta fram betalningsförslag och genomföra betalningar
• Säkerställa korrekta rutiner och processer

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker en ekonomiassistent med upp till 1-års erfarenhet av kund- eller leverantörsreskontra och som har ett genuint intresse för ekonomiassistentrollen och vill utvecklas inom den. Du som söker har en relevant ekonomiskt utbildning och hanterar både svenska och engelska i tal och skrift. Det är även viktigt att du som söker är administrativt lagt och prioriterar noggranhet och kvalitativ leverans av ditt arbete.

Personliga egenskaper:
• Engagerad och driven
• Gillar att arbeta självständigt och att ta ansvar
• Triggas av utmaningar och problemlösning
• God kommunivativ förmåga då det förekommer stora kontaktytor internt såväl som externt

För att trivas i konsultrollen är du flexibel, har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och tycker om att träffa nya människor. Du tar ansvar i rollen som konsult, är engagerad i ditt uppdrag och Amendos ansiktet utåt.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Detta får du som konsult på Amendo Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Sheran Aljaf eller Anna Kirsten.

Följ oss gärna på LinkedIn!

Referens

4303

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till