Jobbet Ekonomiassistent till HeidelbergCement Sweden! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonomiassistent till HeidelbergCement Sweden! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Om du är en nyutexaminerad ekonom och söker efter din första praktiska erfarenhet inom ekonomi så är detta tjänsten för dig! Som ekonomiassistent kommer du få stötta HeidelbergCement Sweden i deras budgetprocess under hösten och där din stresstålighet och flexibilitet kommer väl till användning. Välkommen in med din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval!


Om tjänsten
Academic Work söker för HeidelbergCement Swedens räkning en ekonomiassistent till kontoret i Lijleholmen. HeidelbergCement tillverkar och marknadsför material och produkter för bygg- och anläggningsbranschen samt oljeindustrin. Produktionen omfattar ballast, cement, fabrikstillverkad betong och betongelement. I HeidelbergCement-koncernen ingår Sand & Grus Jehander AB och Norstone A/S vilka är de bolag du kommer jobba åt i denna tjänst. De sitter i fina lokaler på Lijleholmen och på företaget råder god och trevlig stämning. Du kommer främst att arbeta med att stötta Controllern i budgetprocessen som startar i slutet av augusti. Är du hungrig på att lära dig nya saker och att utvecklas så finns det alltid mer uppgifter att göra.

Du erbjuds

• En meriterande praktisk erfarenhet av löpande ekonomiarbete på en stor koncern.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer på vårt konsulterbjudande

Tjänsten sträcker sig från slutet av augusti till sista oktober. Förutsatt att båda parterna är nöjda med samarbetet kan det finnas möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent kommer du vara support av arbetsuppgifter till Controllern under budgetprocessen för deras två bolag inom HeidelbergCement-koncernen.
Du kommer att arbeta med:

• Hantering och inmatning av data i deras budgetverktyg och system (volymer, intäkter, kostnader, KPI:er)
• Kvalitetssäkra och uppdatera data
• Förbereda data till presentationer och sammanställningar
• Ad hoc- uppgifter

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en eftergymnasial examen inom ekonomi från högskola eller universitet alternativt har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare
• Har goda kunskaper i svenska
• Har god datavana och goda kunskaper i Excel

Det är meriterande om du känner till branschen och/eller tidigare arbetat inom byggindustrin.

Som person är du:

• Flexibel och kan med lätthet skifta från en arbetsuppgift till en annan
• Noggrann i ditt arbetssätt med god struktur
• Självgående och kan med lätthet ta till dig nya arbetsuppgifter

Övrig information

• Start: slutet av augusti till slutet av oktober
• Omfattning: Heltid
• Placering: Liljeholmen
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Jehanders önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

Information om företaget
HeidelbergCement är en av världens största byggmaterialproducenter. Runt 59 000 medarbetare arbetar inom HeidelbergCement i fler än 60 länder.
Koncernen är global marknadsledare inom produktområdet ballast, det vill säga berg- och grusmaterial, och en betydande aktör inom cement och betong. HeidelbergCement AG är noterat på tyska börsen.

Vidare bidrar industrin till en hållbar tillväxt genom att verka för en minskad klimatpåverkan i byggandet. De driver innovationen och branschkunskapen för en ansvarsfull tillverkning och användning av deras produkter.

Referens

15029944-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till