Jobbet Ekonomiassistent till framtida uppdrag i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonomiassistent till framtida uppdrag i Stockholm publicerad av Randstad AB

Part-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Är du intresserad av att arbeta som konsult och har tidigare erfarenhet av arbete som ekonomiassistent? Är du van vid att arbeta i ett högt tempo inom leverantörsreskontra eller kundreskontra? Då kan en karriär som konsult hos oss på Randstad Finance vara något för dig! 

Randstad Finance är specialister inom ekonomi. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Finance står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.


ansvarsområde.

På Randstad Finance har vi ett stort nätverk av konsulter som arbetar inom en mängd olika ekonomroller, företag och branscher. De ansvarsområden du får som konsult kan därmed variera beroende på erfarenhet och uppdrag. 

Ta chansen att få bli en av våra framgångsrika ekonomikonsulter. För att omväxling i karriären är roligt och utvecklande. 


arbetstider.

Heltid. 


kvalifikationer.

Vi söker dig som har 2-3 års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent. Du har erfarenhet av att arbeta inom kundreskontra eller leverantörsreskontra. Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift samt har goda Excel kunskaper.. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta i ett av de större affärssystemen ex. SAP, Visma, Hogia, Navision,
Agresso, är detta meriterande.

Du bör ha en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, alternativt flerårig arbetslivserfarenhet inom ekonomi sedan tidigare. 
 
Då du som konsult på Randstad Finance kommer att arbeta på olika bolag med olika förutsättningar behöver du vara en flexibel och social person som kan anpassa dig väl till en föränderlig omvärld. Som ekonomikonsult är det också viktigt att kunna jobba strukturerat och lösningsorienterat, att jobba väl mot deadlines, vara noggrann och ansvarstagande inför sina arbetsuppgifter. 
 
För att säkerställa en hög kvalitet i våra processer och för att kunna matcha dig med rätt uppdrag genomför du som kandidat ett färdighetstest anpassat till den erfarenhet och kunskap du har. Innan anställning görs även en kreditkontroll och ett utdrag ur belastningsregistret. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 


ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. 

Referens

201308600

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till