Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ekonomiassistent till expansivt fastighetsbolag jobb i Stockholm på SJR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ekonomiassistent till expansivt fastighetsbolag på SJR AB

Ekonomiassistent till expansivt fastighetsbolag

SJR AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Till vår kund, ett expansivt fastighetsbolag tillsätter SJR nu en ekonomiassistent för ett långt uppdrag alternativt direktrekrytering. 

Kunden har sitt kontor på Kungsholmen där du kommer ingå i ekonomiavdelningen som idag består av 6 personer. 

Om tjänsten:
I rollen som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att omfatta leverantörsreskontra, inbetalningar, filinläsning av bankfiler samt påminnelsehantering. Dessutom kommer du att arbeta med löpande bokföring, avstämningar och utredningar samt vara behjälplig vid andra bokslutsrelaterade arbetsuppgifter. 

De vardagliga uppgifterna kommer bland annat bestå av:

  • Leverantörsreskontra
  • Behjälplig vid bokslut
  • Inbetalningar
  • Avstämning av banken 
  • Påminnelsehantering

Vi söker efter dig som vill utvecklas vidare inom ekonomiområdet och på sikt få självständigt bolagsansvar för ett antal mindre fastighetsbolag hos vår kund.

Din profil:
Du har minst gymnasieutbildning inom ekonomi och har arbetat med ovanstående uppgifter i ca 1-2 år. Du har goda kunskaper i Officepaketet.

För detta uppdrag söker vi dig som antingen har tidigare erfarenhet från fastighetsbranschen och/eller erfarenhet av ekonomisystemet Visma Control. 

Dessutom är det meriterande om du har tidigare redovisningskunskaper. Du är flytande i svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. 

Som person är du driven, noggrann, strukturerad och sprider positiv energi omkring dig. Du arbetar prestigelöst och har lätt för att samarbeta.


Ansökan 
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR som förväntas pågå i 12 månader och med start så snart som möjligt. För rätt person kan det även finnas möjlighet till direktanställning hos kunden.

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-01-31.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. 

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: [ Link removed ]


Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar. 


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. 
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT. 

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1510269-329592