SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Supplier Quality Engineer jobb i Örnsköldsvik på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Supplier Quality Engineer på Poolia

Supplier Quality Engineer

Poolia Örnsköldsvik, Västernorrlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Har du ett kvalitetstänk och vill jobba mot Sanminas leverantörer och bidra till förbättringar och hitta lösningar? Då har du här en jättespännande tjänst som väntar på dig!
Start enligt överenskommelse, men skicka gärna in din ansökan redan idag då urval sker löpande!

Om tjänsten
Huvuduppgiften är att jobba med kvalitetsfrågor och materialavvikelser mot våra leverantörer. I arbetsuppgifterna ingår att utreda materialavvikelser, sammanställa och utvärdera statistikunderlag för att identifiera förbättringsområden, driva förbättringsprojekt som påverkar materialkvalitet, medverka vid revisioner samt samverka med leverantörer i kvalitetsfrågor.

Vem är du?
Vi söker dig med relevant högskoleutbildning, gärna med inriktning mot kvallitet alternativt mekanik med ett genuint intresse för kvalitet. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete mot kvalitetstandarder och regelverk.

Dina personliga egenskaper är av stor betydelse och vi kommer speciellt att värdera en analytisk läggning, samarbetsförmåga, förmåga till självständigt arbete och initiativkraft i den här rollen.

Då arbetet innebär kontakt med både lokala och globala aktörer är det viktigt att Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Om verksamheten
Om Sanmina
Sanmina-SCI är en världsledande kontraktstillverkare som tillverkar och levererar kompletta lösningar till högteknologiska företag i världen. Sanmina-SCI har etablerat sig i ett 20-tal länder runt om i världen och har cirka 38.000 anställda, varav ca 260 i Örnsköldsvik. I Örnsköldsvik tillverkar man elektronik med huvudinriktning mot medicinsk teknik och industri.

Att jobba hos oss
Våra medarbetare betyder mycket för oss och för Sanminas fortsatta utveckling. Vi har en spännande tillverkning med komplexa produkter och erbjuder våra medarbetare ett flexibelt arbete med utmaningar och stimulerande arbetsuppgifter.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på [ Link removed ]

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner. I den här rekryteringen så sammarbetar Sanmina med Poolia. Jobbet är en fast anställning direkt hos Sanmina.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 67155