Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ekonomiassistent till Epassi Group i Stockholm jobb i Stockholm på TNG Group AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ekonomiassistent till Epassi Group i Stockholm på TNG Group AB

Ekonomiassistent till Epassi Group i Stockholm

TNG Group AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Epassi söker en ekonomiassistent för fakturahantering och bokföring! Vill du vara en del av trevliga Epassi Group?

Vill du jobba på en trevlig arbetsplats med arbete inom ekonomi? Lockas du av fakturering och bokföring? Den här tjänsten är en attraktiv roll som ekonomiassistent i en växande och expansiv företagskoncern som erbjuder sina kunder hantering av friskvårdsbidrag och lunchförmån.

Vi hanterar ansökningarna löpande så sök gärna redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en rolig och utvecklande roll som ekonomiassistent där du främst kommer att jobba med fakturering och löpande bokföring. Ett roligt jobb där du snabbt kommer få ta eget ansvar och få fin möjlighet till fortsatt utveckling. Epassi har marknadens smidigaste system för hantering av friskvårdsbidrag och andra hälsoförmåner. Du erbjuds en tjänst på Epassi som ekonom och jobbar tillsammans med tre kollegor och blir även en del av ett härligt gäng på Epassi som i Stockholm består av drygt 40 glada kollegor. Epassi är familjärt, innovativt och det är korta beslutsvägar i organisationen.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:

  • Fakturering
  • Löpande bokföring samt assistera med månads- och årsbokslut
  • Bidra i andra delar på ekonomifunktionen där behov finns

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att vara en del av ett trevligt team med tre kollegor på Epassi som har roligt tillsammans på jobbet och som ser till att stötta och hjälpa varandra. Vi sitter i trevliga lokaler på Ynglingagatan i Vasastan centralt i Stockholm med närheten till både tunnelbana och bussar som gör det enkelt att pendla till jobbet.

Vi söker dig som kan starta omgående i en heltidstjänst med 6 månaders provanställning.

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten ser vi gärna att du har någon erfarenhet från en ekonomiavdelning sedan tidigare så att du lärt dig kontering, bokföring och fakturering m.m. och är bekant med det praktiska arbetet. Har du gått en yrkesinriktad utbildning inom ekonomi matchar du våra önskemål mycket väl och annan utbildning ekonomi är också välkommet. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

För att lyckas i jobbet behöver du vara noggrann, ansvarstagande och resultatinriktad. Det hänger ihop med att du får jobba självständigtredan från första dagen med stöttning från kollegorna. Du kommer att få en bra introduktion så att du har goda möjligheter att göra ett bra jobb. Vi jobbar ofta mot deadlines och då gäller det att hålla fokus på att komma i mål med den uppgiften. För att passa in i rollen och i teamet ser vi också att du är prestigelös eftersom det är en liten grupp och arbetsuppgifterna kan komma att variera.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 8CF70F822FE4492DA1B104685FEB81AC