Jobbet Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till internationella märket MAN! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till internationella märket MAN! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en social person med framåtanda som vill utvecklas inom det internationella varumärket MAN? MAN står för effektivitet, innovation och kundnärhet världen över vilket genomsyrar hela deras verksamhet. Just nu söker de en ekonomiassistent som har arbetat i en liknande roll tidigare och som vill få möjligheten att vara med på MANs expansiva resa. Välkommen in med din ansökan!

Academic Work söker en ekonomiassistent till MAN Truck & Bus Sverige AB. MAN erbjuder sina kunder mångsidiga lösningar utifrån behov och deras fordon övertygar inte bara med sin höga kvalitet utan gör det även till ett nöje att sitta bakom ratten! I samband med att MAN i Sverige växer behöver de nu stöttning till deras ekonomiavdelning. Kontoret är beläget i Kungens kurva och i rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta i ett tight team som idag består utav tre personer. Kontoret är en social miljö med mycket människor i rörelse vilket bidrar till en god stämning.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos MAN. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig över sex månader. Det finns möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Kandidatprofil

Som ekonomiassistent kommer du börja din dag med att ta emot post och kontera de fakturor som kommer in åt dina kollegor på säljavdelningen som såväl verkstaden. Du kommer att arbeta med manuell fakturahantering och ha en roll där du på ett strukturerat sätt håller reda på vad som är attesterat och signerat.

Du kommer till exempel att:

* Arbeta med leverantörsreskontra
* Sköta betalningar
* Hantera intrastatrapportering, IC balanser m.m.

Tjänsten passar dig som vill arbeta inom ett företag som är i en stark utvecklings- och förändringsfas. Vidare trivs du med att arbeta i en tight grupp nära dina kollegor. Visar du framfötterna finns möjligheter att utvecklas och ta sig an ytterligare arbetsuppgifter inom företaget.

* Har erfarenhet av arbete med leverantörsreskontra i en större organisation
* Har studerat på gymnasienivå
* Har goda kunskaper i svenska och engelska då du kommer att kommunicera på både språken dagligen

Som person är du strukturerad och självgående i ditt arbetssätt. Vidare är du social och har inga problem att ta för dig när det behövs.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Kungens kurva
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15018128-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till