Jobbet Ekonomiassistent till Albis sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonomiassistent till Albis sökes! publicerad av TEMP TEAM Sverige AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Just nu söker vi en Ekonomiassistent till Albis. Albis är världsledande inom distribution och sammansättning utav termoplastisk. Vill du arbeta i ett nytänkande bolag där du kommer att jobba som spindeln i nätet med härliga kollegor kring dig, Då kanske det är dig vi söker?

Rollen
I rollen som Ekonomiassistent kommer du att hantera: • Kontering/insortering utav fakturor • Upprätta Intrastat redovisningar till Sverige, Finland och Estland • Upprätta periodiska sammanställningar (gamla kvartalsrapporter) för moms till samma länder som ovan. • Ha kontakt med kunder/mail även om betalingspåminnelser • Inköp av kontors material • Ta hand om besökare som kommer till kontoret • Bokning av resor och hotell vid besök

Du erbjuds
Som Ekonomiassistent erbjuds du ett varierande arbete i ett framgångsrikt företag. Företaget är baserat i centrala Göteborg med närhet till kollektivtrafik

Din profil
För att trivas i rollen är du en driftig och serviceinriktad person. har troligtvis högskoleexamen inom ekonomi/redovisning eller liknande. För att lyckas i rollen som ekonomiassistent är det viktigt att Du är ansvarsfull och duktig på att prioritera. Viktigt att du har goda systemkunskaper i Excel, Kunskaper i Pagero och/eller SAP är meriterande. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bra att veta!
Detta är ett vikariat men där rätt person har stora möjligheter till att få förlängning utav sin anställning.

Intresserad?
Du söker tjänsten som Ekonomiassistent via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jan-Olof Åsberg, 0708-504853 på TEMP-TEAM.

Referens

1920

Om företaget

I närmare 40 år har vi på TEMP-TEAM framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Genom våra etablerade nätverk får vi kontinuerligt in nya uppdrag som spänner sig över flertalet branscher och yrkeskategorier.

Arbetet är en stor del av livet, därför är det viktigt att man gör det man trivs med. Samspelet mellan rätt miljö, kollegor och motivation bidrar till att man prestera sitt bästa – och mer därtill. På TEMP-TEAM lägger vi stor vikt vid att matcha dig med kundföretaget för att säkra en hållbar lösning. Vi har både bemanning och rekryteringsuppdrag inom flertalet yrkesområden, så oavsett om du är anställd, mellan två arbeten eller söker extra jobb så är TEMP-TEAM din ideala partner i sökandet efter ditt nya jobb.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till