Jobbet Ekonomiassistent till Össur! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonomiassistent till Össur! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

För dig som är junior ekonom finns nu möjligheten att skaffa dig värdefull erfarenhet och utvecklas i rollen som ekonomiassistent hos Össur. Du kommer att arbeta med varierade arbetsuppgifter och vara en viktig del i ekonomifunktionen. Välkommen in med din ansökan!


Om tjänsten
Össur utvecklar, producerar och säljer ortopedtekniska lösningar världen över. Deras organiska tillväxt drivs av stor satsning på forskning och utveckling, och företaget fortsätter lansera nya produkter och lösningar som hjälper människor till bättre liv. De har sitt huvudkontor på Island och har dotterbolag i 20 länder.
I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta från deras Skandinaviska kontor i Kista tillsammans med ett gäng härliga kollegor där företagskulturen genomsyras av värdeorden - Ärlighet, Sparsamhet och Mod.

Össur är i en process att bygga upp ett nytt ekonomiteam för att centrera ekonomifunktionen för de nordiska länderna till Stockholm. Som ekonomiassistent får du möjligheten att bli en del av detta team och för dig som visar framfötterna finns flera utvecklingsmöjligheter inom ekonomi och inom Össur som bolag.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiassistent kommer du bland annat att:

• Ansvara för in och utgående post, Finance gemensamma mailbox, arkivering, specifika processer inom leverantörs- och kundreskontran
• Avstämningar av bank, kassa och balanskonton
• Supportera och samarbeta nära med Financial Controllera som arbetar i teamet
• Vara behjälplig mot andra Controllers och kollegor i organisationen
• Össurs redovisning sköts från deras Shared Service Center i Polen och du kommer därför att ha mycket kontakt även med dem.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har studerat ekonomi på Universitet eller Yrkeshögskola
• Har erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning
• Har flytande kunskaper svenska och engelska i tal och skrift
• Har god systemvana

Som person är du noggrann i ditt arbetssätt och lämnar därför inget åt slumpen. Du är kommunikativ och utåtriktad vilket visar sig i de relationer du skapar inom organisationen. Vidare tar du stort ansvar över ditt arbete och kommer med egna lösningsförslag när du stöter på utmaningar.

Övrig information

• Start: Omgående (senast november 2020)
• Omfattning: Heltid, långsiktigt
• Placering: Kista
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Össurs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

Referens

15044656-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till