Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ekonomiassistent söks omgående till TechTrade! jobb i Sollentuna på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ekonomiassistent söks omgående till TechTrade! på StudentConsulting

Ekonomiassistent söks omgående till TechTrade!

StudentConsulting Sollentuna, Stockholms län Heltid
Har du nyligen tagit examen och vill arbeta inom ekonomi? Har du erfarenhet av praktiskt ekonomiarbete och letar efter en självständig roll? Då kan vi ha en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

TechTrade International AB stödjer vårdföretag i olika IT-relaterade frågor. De är IT-avdelning hos en rad olika verksamheter såsom vårdcentraler, husläkarmottagningar, specialistläkarmottagningar, barnhälsovård, mödrahälsovård, hemsjukvård, rehab och psykiatri. Deras mål är att skapa tid för vårdpersonalen så att de kan ägna sig åt sitt viktiga arbete, nämligen att ta hand om sina patienter. De stöttar sina kunder i deras viktiga digitaliseringsresa samtidigt som de har sin egen spännande resa med digitalisering för effektivare arbete. De behövs för sina kunder och behöver nu bli fler för dem!

TechTrade söker nu en ekonomiassistent som kan komma in och stötta upp i deras team. Du kommer arbeta i en bred roll och med många olika delar inom ekonomi. Du kommer ha kontakt med både leverantörer, kunder samt med andra team inom företaget där du kommer arbeta i en självständig roll med mycket ansvar. Exempelvis kommer dina arbetsuppgifter innefatta:

-Löpande redovisning
-Leverantörs- och kundreskontra
-Periodisering
-Administration inom ekonomi

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting men arbeta hos vår kund TechTrade. Tjänsten är på heltid med start omgående där sex månaders provanställning tillämpas. Chans till förlängning och övertag av kunden finns därefter. Vid övriga frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en avslutad ekonomiutbildning från antingen yrkeshögskola, universitet eller högskola. Vidare har du någon form av praktisk erfarenhet av arbete inom ekonomi från exempelvis praktik eller arbete vid sidan av studierna. Du har goda kunskaper samt ett intresse för Excel och du är flytande i både svenska och engelska. Du är van vid att arbeta i olika system och har en god datorvana, där det är meriterande om du har arbetat i Fortnox, tidsrapporteringssystem, kundstödssystem eller liknande.

Som person är du självständig och driven i ditt arbete. Du driver ditt eget arbete framåt och ser alltid till att slutföra dina uppgifter med hög kvalitet. Du är nyfiken och strävar efter att lära dig nya saker i arbetet. Samtidigt som du driven och effektiv kantas ditt arbete av en stor noggrannhet, där du tar ägandeskap och ansvar över dina arbetsuppgifter och är prestigelös i din roll.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60383