Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ekonomiassistent sökes till välkänt bolag i Solna! jobb i Solna på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ekonomiassistent sökes till välkänt bolag i Solna! på StudentConsulting

Ekonomiassistent sökes till välkänt bolag i Solna!

StudentConsulting Solna, Stockholms län Heltid
Kan du bidra med god service och är du intresserad av ekonomi? Vill du få chansen att erhålla meriterande erfarenheter inom ett välkänt bolag i Solna? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu för vår kunds räkning en självgående och kommunikativ ekonomiassistent där du kommer vara en del av ett engagerat och härligt team. Du kommer att ingå i den grupp som hanterar bolagets e-fakturor och arbetet kommer dels omfattas av;

- Mail- och telefonkontakt med leverantörer
- Tekniska problemlösningar
- Ärendehantering
- Proaktivt arbete för att effektivisera
- Arbete i bland annat Basware

I din roll kommer du hantera ärenden från Sverige, Norge, Finland och Danmark. För rätt person finns det viss möjlighet till utökade arbetsuppgifter. Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras fina kontor i Solna. Uppdraget beräknas starta omgående och löper på i sex månader med chans till förläning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har avklarat något utbildning inom ekonomi och har erfarenhet av att ha arbetat med E-fakturor i AP. För vår kund är det viktigast hur du är som person. Du ska vara analytisk, självgående och driven. Vidare ska du vara serviceminded, supportinriktad och en teamplayer. Du ska inte vara främmande för att hantera engelska och de nordiska språken. Är det Dig vi beskriver här ovan? Vill Du bygga på Ditt CV inför framtida utmaningar? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag!

Sökord: heltid, AP, Ekonomi, Ekonomiassistent

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60534