Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ekonomiassistent sökes till Tradera! jobb i Stockholm på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ekonomiassistent sökes till Tradera! på StudentConsulting

Ekonomiassistent sökes till Tradera!

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Heltid
Har du ett brinnande intresse för ekonomibranschen och är redo för nästa steg i din karriär? Är du en utåtriktad person med hög arbetsmoral? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Just nu söker StudentConsulting för vår kund Traderas räkning en driven Ekonomiassistent. Tradera är sedan 1999 en av Sveriges största marknadsplatser online med över två miljoner användare. Varje vecka besöks Tradera över två miljoner gånger av både köpare och säljare. I din roll som säkerhetsspecialist, Safety Specialist, kommer du tillhöra Safety- teamet som arbetar med att utveckla säkerheten på Tradera. Arbetet kommer att ske i en ständigt föränderlig miljö där användarnas behov och beteenden förändras dagligen.

Som Ekonomiassistent hos Tradera kommer du att besitta en mycket bred roll med stora utvecklingsmöjligheter inom bolaget. Du kommer att rapportera till företagets CFO och vara del av ett team om fyra kollegor. På arbetsplatsen möts du av engagerade medarbetare i en öppen och lärorik arbetsmiljö. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av följande:

- Hantering av inkassoärenden
- Uppföljning av deras kundtjänst
- Följa upp kund- och leverantörsreskontra med betalningar
- Hantering av utlägg
- Bokföring av licenskostnader
- Kontakt med kunder och leverantörer
- Delaktig i månadsbokslut
- Stötta upp under hela ekonomiprocessen där behovet finns

Detta är en konsulttjänst vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och arbetar hos Tradera belägna i centrala Stockholm. Tjänsten är på heltid under kontorstider måndag-fredag och tillämpar 6 månader provanställning med möjlighet till förläning. För bästa möjliga uppstart inleds rollen med en gedigen introduktion på kontoret så snart vi funnit rätt kandidat. Vid vidare frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Julia, på [ Email address blocked ] .

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen krävs det att du besitter en eftergymnasial utbildning inom ekonomiområdet. Det är mycket meriterande om du har arbetat som ekonomiassistent och ansvarat över likande uppgifter sedan tidigare. Du har mycket goda kunskaper i Excel och har lätt att lära dig nya system. Som person är du proaktiv, kommunikativ samt noggrann. Du har ett stort driv till att få utvecklas och lära sig mer med hög arbetsmoral. Vidare ser vi gärna att du är en engagerad och flexibel kollega som stöttar upp vid behov. Rollen kräver att du talar och skriver flytande svenska och engelska.

Är det dig vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59228