Jobbet Ekonomiassistent sökes till Strand Hotel i Visby! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Ekonomiassistent sökes till Strand Hotel i Visby! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltid
Visby
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du ha ett meriterande deltidsarbete? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är Strand Hotel i Visby AB, de är ett familjeägt företag med 4 hotell; Best Western Strand Hotel med 125 rum, konferenslokaler, relax, restaurang och Best Western Solhem Hotel med 99 rum, konferenslokaler, restaurang. I Åmål har vi ytterligare två mindre hotell. Hela företaget är mitt uppe i en spännande förändrings- och utvecklingsfas bl.a. i och med det pågående generationsskiftet i ägarfamiljen. Vår VD blev nyligen utsedd till Årets Företagare 2018 på Gotland. Familjen har även flera andra bolag. Strand Hotel söker nu dig som vill arbete på deltid 2-3 dagar i veckan som ekonomiassistent.

I denna roll som ekonomiassistent kommer du att ha varierande arbetsuppgifter och tillhöra ekonomiavdelningen. Arbetsuppgifterna kommer bland annat att innefatta, löpande bokföring, kundreskontra, stämma av konton, enklare fakturahantering, påminna attestanter samt att ringa kunder och bank för dubbeldragningar från hotellet. I framtiden finns goda utvecklingsmöjligheter till att jobba med löner och lättare HR.

Tjänsten är en direktrekrytering till vår kund, vilket innebär att StudentConsulting håller i rekryteringsprocessen men att du blir anställd hos Strand Hotel i Visby. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat. Tjänsten är på deltid 2-3 dagar i veckan med flexibla arbetstider och med start i mitten utav augusti och löper tillsvidare vid sidan utav dina studier. Alla frågor hänvisas till ansvarig rekryterare elin.johansson@studentconsulting.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar via gymnasiet eller högskola/universitet och meriterande om det är inom ekonomi. Att du har en förståelse för ekonomi är det viktigaste för vår kund. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet. För vår kund är det viktigast hur du är som person, att du är noggrann och ansvarstagande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43221

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till