Jobbet Ekonomiassistent sökes till GCC Capital AB! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Ekonomiassistent sökes till GCC Capital AB! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare arbetat inom ekonomiområdet och söker nya utmaningar? Vill du ha möjlighet att påverka och utvecklas på din nästa arbetsplats? Är du driven och gillar att ha många bollar i luften? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för vår kunds räkning en ekonomiassistent. Vår kund GCC Capital AB är ett entreprenörsdrivet, privatägt och snabbväxande kreditmarknadsbolag med statlig insättningsgaranti med kontor i Sverige och Finland. Bolaget erbjuder privatpersoner bra villkor för sparande på kort och lång sikt. Affärskonceptet grundar sig i kundorienterad, långsiktig och kompetent kreditgivning till små och medelstora företag på växande marknader med varumärkena GCC Capital och Balanzia.

Som ekonomiassistent på GCC Capital kommer du att ha en väldigt bred och spännande roll med ett stort ansvar och varierande arbetsuppgifter. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

• Löpande bokföring
• Kundreskontra
• Leverantörsreskontra
• Utbetalningar- och överföringar
• Fakturering
• Visst utvecklings- & effektiviseringsarbete

Uppdraget är en heltidstjänst som kommer starta i mars månad och löper tillsvidare. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar som konsult hos vår kund på deras fina kontor på Hötorget i Stockholm. Möjlighet till att konsultuppdraget övergår till en fast anställning i bolaget finns. Kontorstider tillämpas. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Elin Johansson på elin.johansson@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt ca ett år arbetserfarenhet i branschen sedan tidigare. Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Du har datavana/systemvana samt erfarenhet av Officepaketet. Meriterande är det om du tidigare har arbetat i Visma Control och Ascendo fakturahanteringssystem. För att passa i denna roll ser vi att du är strukturerad, noggrann, driven och med en vilja att utvecklas. Vidare har du en god samarbetsförmåga och gillar att ha kontakt med människor. Låter det här som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40649

Liknande jobb

Orderadministratör till Getinge i Solna Stockholm Placera Personal
Business Intelligence Analyst - Microsoft Stack Stockholm Nigel Frank International
Procurement Analyst till CapMan Stockholm Hays Specialistrekrytering
Interim Business Controller Stockholm Michael Page
Junior financial controller Stockholm MultiMind Bemanning
Business Analyst Nordics Norrmalm Michael Page
Ekonomiassistent för långt vikariat Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Ekonomiassistent till Bonnier Education Stockholm Amendo Bemanning
Administratör till spännande uppdrag! Stockholm Recruitive AB
Ekonomiassistent Stockholm Michael Page

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn002 - Stockholm).