Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?
Na

Ekonomiassistent sökes till bolag inom nöjesbranschen! jobb i Stockholm på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ekonomiassistent sökes till bolag inom nöjesbranschen! på StudentConsulting

Ekonomiassistent sökes till bolag inom nöjesbranschen!

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Heltid
Är du en driven person och har ett stort intresse för ekonomi? Vill du få chansen att erhålla meriterande erfarenheter inom en rolig verksamhet? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu för vår kunds räkning en ansvarstagande och snabblärd ekonomiassistent. Kunden är Sveriges största arrangör av konserter och evenemang och ingår i en internationell koncern. De producerar alltifrån mindre klubbspelningar till stora utomhuskonserter och riksomfattande turnéer samt arrangerar ett flertal stora festivaler. Du kommer ingå i ekonomi-teamet och främst arbeta med leverantörsreskontra där dina huvudsakliga arbetsuppgifter bland annat kommer bestå av:

- Ta emot, hantera och kontrollera att fakturorna är formellt korrekta
- Föra in fakturorna i leverantörsreskontran
- Kontera och skicka ut fakturorna för attest
- Skapa betalfil och skicka till bank

Tjänsten är en direktrekrytering med start omgående och sträcker sig tillsvidare. Rekryteringsprocessen sköts utav StudentConsulting men du blir direkt anställd via kunden. Du kommer att få en god introduktion och arbetstiderna kommer att vara kontorstider 08.30-17.00 med möjlighet till flextider. Arbetsplatsen är centralt belägen i Stockholm.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har avklarat en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har erfarenhet av att ha arbetat på en ekonomiavdelning. Det är högst meriterande om du tidigare har arbetat med just leverantörsreskontra. Som person ska du vara noggrann, serviceinriktad, ansvarstagande och ha ett driv. Du ska även kunna arbeta effektivt och ha hög integritet. Vidare ska du vara bekväm med att skriva och i viss mån tala engelska. Är det Dig vi beskriver här ovan? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag!

Sökord: ekonomiassitent, ekonomi, heltid

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 61187