Jobbet Ekonomiassistent sökes omgående till växande bolag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Ekonomiassistent sökes omgående till växande bolag! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet utav ekonomiarbete? Vill du ha möjlighet att påverka och arbeta som ekonomiassistent? Är du driven och gillar att ha många bollar i luften? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för vår kunds räkning en ekonomiassistent. Vår kund GCC Capital AB är i expanderade fast och dem är ett entreprenörsdrivet, privatägt och snabbväxande kreditmarknadsbolag med statlig insättningsgaranti med kontor i Sverige och Finland. Bolaget erbjuder privatpersoner bra villkor för sparande på kort och lång sikt. Affärskonceptet grundar sig i kundorienterad, långsiktig och kompetent kreditgivning till små och medelstora företag på växande marknader med varumärkena GCC Capital och Balanzia. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter på företaget!

Som ekonomiassistent på GCC Capital kommer du att ha en bred och spännande roll med varierande arbetsuppgifter. Utecklingsmöjligheterna är stora och vid intresse finns möjligheterna att utvecklas inom HR-branchen. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

• Löpande bokföring
• Kundreskontra
• Leverantörsreskontra
• Utbetalningar- och överföringar
• Fakturering
• Visst utvecklings- & effektiviseringsarbete

Uppdraget är en heltidstjänst som kommer starta omgående eller i mars månad och löper tillsvidare. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar som konsult hos vår kund på deras fina kontor på Hötorget i Stockholm. Möjlighet till att konsultuppdraget övergår till en fast anställning i bolaget finns. Kontorstider tillämpas. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Elin Johansson på elin.johansson@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi från högskola, universitet eller YH-utbildning. Samt har du ca 6-12 månaders arbetserfarenhet inom ekonomi området sedan tidigare. Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Du har datavana/systemvana samt erfarenhet av Officepaketet. Meriterande är det om du tidigare har arbetat i Visma Control och Ascendo fakturahanteringssystem. För att passa i denna roll ser vi att du är strukturerad, noggrann, driven och med en vilja att utvecklas. Vidare har du en god samarbetsförmåga och gillar att ha kontakt med människor. Låter det här som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40963

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Ekonomiassistent till Setterwalls Advokatbyrå Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Ekonomiassistent sökes till GCC Capital AB! Stockholm StudentConsulting
Erfaren juristassistent till advokatbyrå Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Ekonomiassistent till Bonnier Education Stockholm Amendo Bemanning
Ekonomiassistent Stockholm Michael Page
Ekonomiassistent till Stockholm Live AB Stockholm Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn002 - Stockholm).