Jobbet Ekonomiassistent sökes omgående! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Ekonomiassistent sökes omgående! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm
15 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du ett intresses för ekonomi och vill arbeta som ekonomiassistent? Vill du ha ett meriterande arbete på ditt CV? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning en ekonomiassistent till vår kunds ekonomiteam.
Vår kund är ett stort bolag där de har idag växt till att bli en världsledande partner för prenumerationshantering på företagsmarknaden. Prenumerationshanteringen är kärnan för vår kund i tjänsteutbud. De tar hand om, och hjälper deras kunder med, alla förekommande frågor rörande hanteringen av produkter som det går att prenumerera på, såväl tryckta som digitala.

I rollen som ekonomiassistent kommer dina arbetsuppgifter vara varierande och bland annat innebära:

•Leverantörsreskontra
•Fakturahantering
•Assistera arbetskollegor i deras arbetsuppgifter

Uppdraget är en heltidstjänst som kommer att starta omgående och löpa under ett år med chans till förlängning. Du blir anställd hos oss på StudentConsulting men kommer att arbeta som konsult på kundens kontor i Kista. Kontorstider tillämpas.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning. Det är meriterande om du har en universitetsutbildning eller högskoleutbildning inom ekonomi eller om du har erfarenhet utav ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Vidare har du datavana/systemvana samt erfarenhet av Officepaketet. För att passa för tjänsten krävs det att du är initiativtagande, stresstålig, så du noggrant kan granska olika fakturor. Vidare är det viktigt att du snabbt kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter och har en god samarbetsförmåga. Är det Dig vi beskriver här ovan? Vill Du bygga på Ditt CV inför framtida utmaningar? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag! Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare: elin.johansson@studentconsulting.com

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44774

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Diplomerad gymnasie-ekonom sökes Stockholm Academic Work
Ekonomiassistent Stockholm Michael Page

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till