Jobbet Ekonomiassistent sökes för heltidsuppdrag inom kundreskontra! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonomiassistent sökes för heltidsuppdrag inom kundreskontra! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Solna

Arbetsbeskrivning

Söker du efter ett heltidsjobb inom ekonomi och har erfarenhet inom kund- eller leverantörsreskontra? Är du driven, lättlärd och ambitiös? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är världsledande inom operationell billeasing och en av de internationellt ledande aktörerna inom fleet management. För närvarande har dem kontor i över 30 länder fördelade på fyra kontinenter. Verksamheten i Sverige startade 1995 och är idag marknadsledande inom operationell leasing. Vår kund erbjuder kompletta kostnadseffektiva lösningar för förvaltning, drift, finansiering, övervakning och kontroll av bolagets bilar för privat såsom offentlig sektor. Dessutom erbjuder vår kund praktiska tjänster såsom underhåll/reparationer, försäkring, hyrbilar, bränslekort samt omfattande råd om vagnparken. Företaget söker nu en ekonomiassistent inom kundreskontra till sin finansavdelning.

I rollen som ekonomiassistent kommer dina arbetsuppgifter dels innefatta;
- Kund & faktureringslinkar
- Bokning av Bg-filer
- Bokning av internationella samt nationella bankinsättningar
- Avstämning av Bankkonton LPSE & LPSS
- Manuel fakturering
- Påminnelse och inkassohantering
- Hantering av kontantutlägg
- Svara på fakturarelaterade frågor från kunder
- Samt övriga ekonomirelaterade uppgifter

Tjänsten är på heltid och beräknas starta omgående. Anställningen inleds som ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting och arbetar på kundens kontor i Solna. Uppdraget inleds med en provanställning på 6 månader med chans till förlängning. Kontorstider tillämpas.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. För att vara aktuell för tjänsten ska du ha tidigare erfarenhet att arbeta med kund- eller leverantörsreskontra. Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av arbete inom leasing. Vidare ska du ha goda kunskaper i Excell och NAV samt kunskap om indrivning av skulder och inkassolagen. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom service då arbetet innefattar en del kundkontakt. Som person ser vi gärna att du är ambitiös, noggrann, lättlärd och driven. Du trivs med förändringar och tycker om utmaningar. Du har även mycket god förståelse för svenska och engelska i tal och skrift. Uppdraget beräknas starta så fort vi hittat rätt kandidat, sök därför tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54236

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till